Azért akarok félretenni, hogy utána ne kelljen dolgozni. Ez így miért irreális?
hát ha akarod és megtudod oldani akkor hajrá...
Én pl első munkahelyemen minimálbért + prémiumot kerestem, utána az ottani teljesítményemnek köszönhetően kaptam jobb lehetőséget (200+), most megint váltani fogok, amivel kb 300 körüli lesz a fizum, amikor minimálbért kerestem, akkor is tudtam félrerakni, most a fizetésem nagy részét félrerakom (havi 80-100 között van a kiadásom, de még szülővel élek, de lassan költözök, ugyanennyi marad kb).
Most 23 vagyok, informatikus, az a tervem, hogy 25 éves koromra passzív jövedelemre teszek szert, tehát havi 200 körül keresek úgy, hogy szinte semmit nem teszek érte (persze előtte ezért rengeteget kell dolgoznom!).
Ha akarod feltudsz építeni egy vállalkozást amiből jön a pénzed, vagy betársulhatsz valaki mellé.
Az általad leírt módon csak, akkor tudod megcsinálni, ha jó a szakmád, vagy a kapcsolataid, mert X év után az önéletrajzodból kiderül, hogy milyen életvitelt folytatsz és nem lehet veled hosszútávra tervezni...persze alkalmi melókból meg lehet csinálni...
23F
Amerikában teljesen bevett szokás, hogy emberek dolgoznak mint az állat pár évig, aztán eltűnnek egész évre és földkörüli útra mennek. Szóval nem értem a fanyalgókat.
Na persze, havi 200-250-ből max zalakarosig tudsz eljutni , de azért az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!