Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál, ha a szüleid...

Dolgoznál, ha a szüleid gazdagok lennének?

Figyelt kérdés
Nem jómódúak, baromi gazdagok, rengeteg ingatlannal, passzív jövedelemmel, amiket akkor is kapnál, ha egy fűszálat nem teszel keresztbe. Én őszintén bevallom, hogy biztos nem. És ti?
2016. jún. 7. 19:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Fiatalon kiélvezném az életet, majd olyat amit szeretek.
2016. jún. 7. 20:42
 12/26 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit írok, mert akkor, ha olyan helyzetbe lennék, akkor nem úgy gondolkodnék, mint most. Mivel teljesen más közegbe születtem volna bele, más társaságba szocializálódtam volna, így az a valaki nem is az lenne, aki most én vagyok. Tehát a kérdésnek nem sok értelmét látom ilyen formában. Viszont ha most szakadna ránk egy valag pénz, akkor csak annyi változna, hogy nem görcsölnék ennyire az egyetemen, mert nem lenne probléma, ha esetleg kikerülnék államiból. Ugyanúgy megpróbálnék diplomát szerezni, akár kettőt is. Majd megpróbálnék elhelyezkedni, és a saját lábamra állni.
2016. jún. 7. 20:43
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés :). Első gondolatom az volt, hogy igen, persze, fizetés nélkül, önkéntes alapon, napi pár órát, azt is tudom, hol tenném.

Viszont aztán rájöttem, hogy ha ilyen baromi gazdag lennék, akkor nem a jelenlegi lakóhelyemen képzelem el az életem. Szóval a fent leírt terv biztos ugrana. Ettől függetlenül lenne B variáció is, azon a helyen ahol gazdagként élni szeretnék. Azt hiszem, úgy is boldog lennék, de azért hiányozna az előző verzió.

Micsoda mázli, hogy nem kell ezen problémáznom! :D

A lényeg, hogy napi néhány órát biztos dolgoznék, olyan munkát végeznék, amiben örömöm lelem, fizetés nyilván nem kellene, és nem zavarna, ha épp veszteséget termelnék.

2016. jún. 7. 20:45
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem.

A munka számomra egy kényszer,semmi örömet nem látok benne,eltudnám ütni az időt mással is....

Semmi szégyenérzet nem lenne bennem...

2016. jún. 7. 20:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Nyitnék egy kutyamenhelyet, vennék fel alkalmazottakat, illetve én is beszállnék a munkába. Ez nekem nem munka lenne, hanem hobbi.

10-es. Hogy engem mi tart vissza? A heti 6 nap, napi 10 óra munka. Azt az 1 nyamvadt szabadnapot pedig otthon töltöm a 3 örökbefogadott kutyámmal, ha nem haragszol. Viszont minden hónapban utalok egy kisebb összeget menhelyeknek, minden hónapban másiknak már évek óta, illetve tápot/pokrócokat/pórázt/játékokat stb is viszek, ha meg tudom engedni anyagilag. Ennél többre sajnos nem vagyok képes, de ha minden tizedik ember ezt csinálná Magyarországon, már nem lenne ennyire elkeserítő helyzet a menhelyeken.

2016. jún. 7. 20:50
 16/26 anonim ***** válasza:
1 percet se! Utálom a munkát mint a sz@rt, kényszermunkát meg főleg!
2016. jún. 7. 20:59
 17/26 anonim ***** válasza:
Igen. Középsulis vagyok és ahogy tavaly nyáron is mentem dolgozni úgy idén is fogok. Nem vagyunk rászorulva, de nekem ez inkább bizonyítás és becsületbeli dolog. A pénz most csak másodlagos.
2016. jún. 7. 21:01
 18/26 anonim ***** válasza:
#6-os válaszadó vagyok. Köszönöm a lepontozást. Miért fáj egyeseknek az,hogy én akkor is mennék dolgozni,ha lenne egy rakat pénzem? Tudom, mit szeretnék dolgozni,és biztos vagyok abban is,hogy jól érezném magam benne.Amúgy a kérdés arra irányul,hogy a SZÜLEIM gazdagok,nem én,de mindegy,és-ha csak nem élősködni akarsz rajtuk-felnőttként elmész dolgozni/egyetemre,stb. Maximum biztosítanak egy alap tőkét,fizetik az egyetemet,koleszt,albérletet...
2016. jún. 7. 22:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is maximum önkéntesen és hobbiból.
2016. jún. 7. 22:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább egy macskafarmot hoznék létre,ahol ivartalanított macskák játszanának és lustálkodnának egész nap xdd
2016. jún. 8. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!