Utálom a munkám. Menjek vagy maradjak?
Én is voltam hasonló helyzetben,hogy biztosról bizonytalanra váltottam. Nekem a munkám a végzettségemnek megfelelő volt, szerettem is. Viszont a munkahelyem kész katasztrófa volt, rossz kollektíva, folyamatos áskálódás, mindenféle cirkuszok. Nekem abból lett elegem, hogy minden reggel gyomorideggel mentem dolgozni. Bár határozatlan idejű szerződésem volt, otthagytam. Határozott időre vettek most fel. Nem mondom,hogy könnyű döntés volt, de nem bántam meg. Talán maradhatok majd a határozott idő után is, de ez még odébb van. Kiderül majd.
Neked kell mérlegelni, de szerintem ha mindent számba vettél, és Ennyire pocsék a helyzet, ne félj belevágni. Gondolom Úgyis csak akkor hagyod ott a mostani helyed, ha lesz másik állásod. Az meg hogy elhagyod a mostani lakóhelyed, szerintem vállalható, ha tényleg jobbak a lehetőségek máshol. Vagy esetleg ingázhatsz is egy darabig, nem tudom milyen messzire mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!