Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha felmondok közmunkán nem...

Ha felmondok közmunkán nem fogok kapni ssemmi pénzt a munkaügytől?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
nem ám
2016. jún. 1. 20:53
 2/13 A kérdező kommentje:
És meddig?
2016. jún. 1. 20:53
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Míg el nem mész dolgozni.
2016. jún. 1. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Mi a frászért járna neked segély, ha dolgozni nem akarsz?
2016. jún. 1. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Miért kapna segélyt az, aki otthagyja munkáját és nem hajlandó dolgozni?
2016. jún. 1. 21:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy egyből pofázni fogtok, hogy nem akarok dolgozni, undorító emberek vagytok. Ez az egész ország undorító. Ha ismernétek az előzményeket kíváncsi vagyok ti dolgoznátok-e ott...
2016. jún. 1. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Az attól függ;hogy előtte dolgoztál-e;ha igen mennyi időt és;hogy azután kaptál e álláskeresési járadékot. Itt mióta dolgozol?
2016. jún. 1. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Kérdező [#6]

Még ezidáig nem pofázott itt neked senki!

Van kereseti lehetőséged, nem tetszik a meló, szivesen felmondanál.

Más indok nem derül ki kérdésedből.

Kérdésed: az állam támogat-e, amíg olyan állást nem találsz, ami tetszik neked.

Nos, nem.

Nem te vagy az egyetlen, aki nem tetsző melóból élsz.

2016. jún. 2. 06:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy nem tetszik... Irodában vagyok, csak éppen fizetni nem akarnak. Utálom a magyar embereket.
2016. jún. 2. 07:14
 10/13 Sándor G ***** válasza:

A multkor már leírtam, egy másik topicban, amennyiben közös megeggyezéssel szünteted meg a munkaviszont, akkor ok, ehhez viszont kell egy biztos másik munkahely, ahová felvennének, és mindjárt adnak egy befogadó nyilatkozatot is, amit a közmunkát adó,munkáltatónak pl.klik,leadol, és kész.

Mehetsz melozni, másnap, ha onnan elküldenek, akkor is rendben van minden,mert kapsz álláskeresőit a regisztráció után.

ha viszont csakúgy felmondassz, otthagyod, mert eleged lett, akkor nem jár semmi 3hónapig, még közmunkára sem mehetsz, de reg.ni sem, csak 2hónap múlva,a munkaügy kp.ban.

Nekem is elegem volt az ökinél, ezért váltottam, elmentem egy húsfeldolgozóba, ami elég gusztustalan hely, véres, büdös minden, de legalább normálisan beszélnek a melóssal, és jó a fizetés is, napi 4800ft.viszont ez 2műszak, karbantartó vagyok.

Ui:soha többet nehéz fizikai- közmunka, azóta utálom az értelmetlen, bunkó /akikből ott van sok/embereket, és kissé szorongó lettem, mint anno a katonaságnál..

Nem tudnának annyit adni, hogy visszamenjek, még az életét is megunja az ember, hónapok alatt.

2016. jún. 2. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!