Ha felmondok közmunkán nem fogok kapni ssemmi pénzt a munkaügytől?
Kérdező [#6]
Még ezidáig nem pofázott itt neked senki!
Van kereseti lehetőséged, nem tetszik a meló, szivesen felmondanál.
Más indok nem derül ki kérdésedből.
Kérdésed: az állam támogat-e, amíg olyan állást nem találsz, ami tetszik neked.
Nos, nem.
Nem te vagy az egyetlen, aki nem tetsző melóból élsz.
A multkor már leírtam, egy másik topicban, amennyiben közös megeggyezéssel szünteted meg a munkaviszont, akkor ok, ehhez viszont kell egy biztos másik munkahely, ahová felvennének, és mindjárt adnak egy befogadó nyilatkozatot is, amit a közmunkát adó,munkáltatónak pl.klik,leadol, és kész.
Mehetsz melozni, másnap, ha onnan elküldenek, akkor is rendben van minden,mert kapsz álláskeresőit a regisztráció után.
ha viszont csakúgy felmondassz, otthagyod, mert eleged lett, akkor nem jár semmi 3hónapig, még közmunkára sem mehetsz, de reg.ni sem, csak 2hónap múlva,a munkaügy kp.ban.
Nekem is elegem volt az ökinél, ezért váltottam, elmentem egy húsfeldolgozóba, ami elég gusztustalan hely, véres, büdös minden, de legalább normálisan beszélnek a melóssal, és jó a fizetés is, napi 4800ft.viszont ez 2műszak, karbantartó vagyok.
Ui:soha többet nehéz fizikai- közmunka, azóta utálom az értelmetlen, bunkó /akikből ott van sok/embereket, és kissé szorongó lettem, mint anno a katonaságnál..
Nem tudnának annyit adni, hogy visszamenjek, még az életét is megunja az ember, hónapok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!