Felmondást indokolhatom azzal, hogy nem tudom elvégezni a rám bízott feladatokat?
Simán! Én is ezt tenném a helyedben! A becsületed többet ér, mint némi aprópénz, hidd el! Ez, ahogy így leírtad, nagyon korrekt! Nem kell hazugságokba bocsátkozni, úgy is mindenki tudja mi a szitu. Ezzel a lépéssel szerintem sokkal szimpatikisabb maradsz mindenkinek, mintha valami mondvacsinált kitalált dolgot hazudnál bele! Hallgass az ösztöneidre, nem csalnak, és ne hallgass a "pénz" emberekre!
Akár már ma megírhatnád, így holnaptól amikor beadod, nem kell több gyomorideget átélned, lehullik az összes baj, és "legálisan" hibázhatsz, amíg tart a felmondási időd!
Azért nem mindegy, hogy minden nap valaki gyomorideggel megy be, vagy anélkül, és megmarad a BECSÜLETE is!
Ha ezen a helyen a munkában nem is jeleskedtél, ezt akkor is becsülni fogják benned!
Nem minden való mindenkinek ez teljesen természetes, te is megtalálod azt a helyet ahol jól érzed magad, és a feladatra is alkalmasabb vagy :)
Fel a fejjel, jó döntés lesz :) Sok sikert!
A munkavállaló a felmondását nem köteles megindokolni. Ami nem kötelező, azt ne erőltessük!
Ha megkérdezik, hogy mégis miért döntöttél a felmondás mellett, elmondhatod, hogy Te is érzed, ez nem megy Neked, és másik munkát keresel, ami jobban "fekszik". Ebben nincs semmi szégyellnivaló. De írásban ne indokold meg a felmondásod, mert nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!