Szerintetek ez az én hibám? Mert szerintem nagyon nem. (Diákmunka)
Szóval 2 hete jelentkeztem egy három napos alkalmi munkára, ami könnyűnek is ígérkezett, meg jól is fizetett volna. A múlt héten már dolgoztam egy gyárban napi 8 órát, meg még ma is. Még hajnalban kaptam egy üzenetet az iskolaszövetkezettől, hogy pótoljam a bankszámla számom, mert ez az adatom még hiányzik. A bibi, hogy már múlt héten is küldtek egy ilyen üzenetet, amire én válaszoltam is, megírtam a számlaszámom e-mail-ben. De gondoltam, ha nem tudnak e-mailt olvasni,akkor bemegyek személyesen, és utána érdeklődök az alkalmi munkának is, mert holnap lenne, engem meg még semmilyen formában nem informáltak, hogy hova is kéne menni, meg mikor pontosan (ezt ma akartam megkérdezni telefonon, de ha már bemegyek, akkor gondoltam nem telefonálok délelőtt).
Kiderült azonban, hogy nem lesz semmi a melóból, mert lekéstem az eligazítást, ami ma lett volna. (Erről egy szót sem szóltak, sem élőben, mikor jelentkeztem, sem akkor, amikor még utána telefonon beszéltünk) És azt mondták, hogy se telefonon, se e-mailben, se facebook-on nem értek el.
Viszont!
1) A telefonszámom ugyan a múlt héten megváltoztattam, de a szövetkezet internetes adatbázisában is átírtam, és hát az előző számomat is onnan nézték ki, mivel ők már azelőtt felhívtak engem, hogy bementem volna az irodájukba. Ráadásul már többször beszéltünk azóta telefonon, és én már az új számról hívtam őket. (Vagyis ugyanazt a csajt, tehát kavarodásról se lehet szó)
2) Ha arról értesíteni tudtka e-mailben, hogy a bankszámlaszámom hiányzik, akkor miért nem tudtak az állással kapcsolatban is írni? Röhej.
3) Facebook-on ugyan bejelölt a hölgyike, de üzenetet nem írt, pedig ma az irodában váltig állította, hogy írt. Most néztem meg, amint hazaértem. Nem kaptam semmilyen üzenetet.
Egyébként én még tapasztalatlan vagyok a témában, most dolgoztam először, szóval még azt is megkérdezném: Mindegyik ilyen iskolaszövetkezet ilyen (mármint, hogy mindegyik retardáltak gyülekezete), vagy azért vannak normálisabbak is?
Köszi, akkor nem csak én látom úgy, hogy ez így nm oké.
Már nekem is eszembe jutott a váltás.
egyébként azt még hozzáteszem, hogy a projektvezető csaj telefonban és élőben is lekezelő, durva.
Ha viszont kilépek, előtte még írni fogok a főkolomposnak hogy vegyék már észre magukat!
Én iskolaszövetkezetnél dolgozom. Nálunk úgy van,hogy van egy rendszer,ahol minden adatodat tároljuk,miután jelentkeztél hozzánk és felvittük egy excel táblázatba. Nálunk telefonon szokták jelezni,hogy xy vagyok xy városból,megváltozott a számom,kérlek írd át vagy e-mailben,tehát nem a diák módosítja.
A munkáknál leválogatás alapján mennek az üzenetek, tehát ha a mi táblázatunkban nem módosul a számod,csak a rendszerben,ahol minden adatodat tároljuk,nem is kapod meg az értesítőt. Nem írogatunk senkinek facebook-on külön.
Az,hogy a rendszerben ők egyszer megnézték és ezen hívtak,te nem szóltál nekik külön,hogy ezentúl ezt a számot keressék,mert a régi nem él,akkor ne csodálkozz,hogy nem kaptál semmit.Ha szóltál,akkor elnézést,és természetesen a hölgy hibája.
A számlaszámod pedig a fizetésed miatt muszáj,ha épp nincs toborzás,mert nem kaptak sehova megrendelést az nap,sem időpontokat,akkor nem is tudnak ezzel kapcsolatban szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!