Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Loptál már a munkahelyedről?...

Loptál már a munkahelyedről? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
Én heti rendszerességgel viszek haza ragasztószallagokat. Annyi fogy belőle, hogy az se tűnne fel senkinek, ha naponta raknák el 10-et.

2016. ápr. 25. 18:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
82%

Egy kisboltban dolgozom. Mindent amit árulunk:kaja,tisztszer stb. Pénzt rendszeresen.

Annyira hülye, agyatlan a főnök hogy semmit nem vesz észre. Ráadásul mocskosul gazdag még sajnálni sem kell.

2016. ápr. 29. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyen undorító fêrgek miatt nem lehet ezek szerint benthagyni semmit az irodában vagy a kajáldában...:(((
2016. ápr. 30. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Két ceruzát meg két filctollat, illetve egyszer 3m rézkábelt, mert kellett. De amúgy több tízmilliós mutyik mennek a cégnél, tehát pont leszarom. Olyan dolgokat vesznek át készen, amiből az anyag felét kilopták, illetve tudják, hogy abszolút szarul van megcsinálva és nem fogja sokáig bírni. Szóval nem zavartatom magam ilyen dolgok miatt. Néha céges kocsit és a munkaidőmet szoktam használni privát dolgokra, de ez eléggé elterjedt a cégnél szóval senkit sem izgat, még a közvetlen főnökömet se.
2016. máj. 10. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
#11 LOL Hülye a főnököd s meggazdagodott, esetleg nyert a lottón? Az én volt főnökasszonyom sem volt egy észkombájn, de gazdagtól is távol áll :)
2016. júl. 3. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ragasztópisztolyba való rudat, telepítőlemezeket, papírt, tollakat, szalagot.

Nem kaptam fizetést tőlük, megérdemlik!

2018. aug. 1. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Géppapír, boríték, azt is csak azért, hogy a postán be kelljen 2X sorba állni XD; tűzőgépet kölcsönbe, mert momentán az otthonit bem találom, átalakítás miatt. Amúgy nem, még lopni is lusta vagyok, különben sem tyúxaros WC-papírral játszanám el a becsületem. Lopni csak nagyban érdemes. 😂
2018. aug. 2. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!