Mi a feladata a közös képviselőnek és miket tehet meg és miket nem?
2 éve van tulajdonomban ez a panel lakás.
Tavaly a volt párom miatt kikelett hivnom a rendőröket mert rondán viselkedett velem.
És régóta nincsenek rendőrők mert le lett zárva a kapcsolatom az exemmel.
A szomszédaim pedig ezt felhasználva ellenem uszitotta a közös képviselőmet mert bementem panaszt tenni a szomszédomra hogy se nem fizet közös költséget és mégis szemetett tárol a közös folyoson és büdös cipőket meg a 3gyereke ricsajozik a folyoson hangoskodnak a folyoson stb és erre meg védte őket hogy én meg tavaly az exem miatt sokszor jöttek a rendőrők és akár ezt bármikor ellenem felhasználhatják a szomszédaim és ki kérhetik a jegyzőkönyvet is és rövidet huzhatom ha én elkezdek itt pampogni és honnan tudom hogy nem fizetnek AMIKOR MEG TULAJ VAGYOK ÉS MEG KAPTAM A PAPPÍRT ÉN IS KI FIZET KI NEM! ÉS EZ ROSSZUL ESETT!
Senki nem kérhet ki semmilyen jegyzőkönyvet, a kk hazudik. Te meg járj széoen lakógyülésre és szavaztasd meg, hogy a nemfizetők ellen végrehajtás induljon.
A szeméttárás miatt meg birtokvédelmi eljárást kell indítani a jegyzőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!