Ti hol laktok, ahol gyári munkával 180000 Ft-okat lehet keresni?
Folyton azt olvasom itt, hogy gyári melóval 140000-180000 Ft-ot keresnek nettóban az emberek, ezt mégis hogyan?
Felénk 3 műszakra adnak 80000 Ft-ot. Az kap 120-at, aki nagycsaládos, vagyis minimum 3 gyereke van.
Hol lehet a fentebb említett összeget megkeresni gyári munkával?
"Nem írom meg"
Aha,de azért mindenki elhiheti nyugodtan ugye...:-)
Az 1 hsz 1 pontban már megadta a választ erre.
Continental Contitech
150.000 kezdőfizu + egyéb juttatások. betanított munka. 2-3 év után 200.000+
Dolgoztam ott.
"betanított munka. 2-3 év után 200.000+ "
Szenzációs. Egy kezdő gépészmérnök akkor gondolom 1 gurigával indít alapnak...
Azt nem tudom... De a 3 éve ott dolgozó betanított kollégámnak a bérpapírján szereplő nettó 273.000Ft meggyőzött. :) Én kezdőként még csak 150-et kaptam. 3 hónap után teljesítményre fizet. ^^
Anyum gyártósoron dolgozik, kap 5600 forint erzsébet utalványt valamint a nettó bér az utóbbi két hónapban 160e valamint 151e volt körülbelül. Igaz ehhez hozzátartozik a családi kedvezmény (2 gyermek után) és elég sokszor bemegy szombaton is dolgozni + plusz elég sok fajta pótlék van (pl. nem mentél táppénzre az adott hónapban, voltál egymás után 3 szombatot bent dolgozni, ilyenek).
Volt olyan hónap is amikor csak 80 - 90 körül kapott, még akkor amikor elkezdett ott dolgozni, 2011 elején.
"és elég sokszor bemegy szombaton is dolgozni"
Anyuka akkor tegye azt is hozzá,hogy ez a fizetés akkor nem havi 170 órára vonatkozik hanem eseleg 200+ órára,így már kicsit árnyáltabb a kép.Tudok én is olyanról aki 8 általánossal havi 180 körül kap,csak azt elfelejtik hozzátenni,hogy 30 napból 29-et megy érte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!