A rácalmási hankook tire cégnél dolgozik jelenleg valaki?
Figyelt kérdés
már egytucat europassos önéletrajzot küldtem el de nem válaszoltak a mai napig sem.ha valaki tudna segiteni miként lehet bejutni akkor hálás lennék.akár belső ajánlás is szoba jöhetne.teljesen elvagyok keseredve.sos munka kéne.már sok lehetöséget megnéztem.vagy nagyon messze van ami sok költséggel jár.ez a cég lenne a legideálisabb!2016. ápr. 6. 23:18
1/5 anonim válasza:
Nem olyan jó ám mint hiszed, sőt...
Engem behívtak de végül nem vállaltam. Haverom igen, ő kb 2 hónapot bírt ott.
2/5 A kérdező kommentje:
De hol kell jelentkezni a cég email cimén?több közvetitő cég által jelentkeztem de semmi.ha esetleg egy konkrét cim vagy telefonszám ha tudna valaki?
2016. ápr. 6. 23:44
4/5 anonim válasza:
Fel kell őket hívni. Nekem se válaszoltak. Telefon, aztán jövő héten menjek be. Csapatos toborzás volt, semmi extra.
5/5 anonim válasza:
Jelenleg 3600 ember dolgozik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!