Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy egy hirdeté...

Miért van az, hogy egy hirdetésben nem írják le pontosan, hogy mi?

Figyelt kérdés
Csak annyit hogy bolt, én meg voltam olyan hülye hogy beadtam az önéletrajzomat, most visszahívtak akkor mondták a címet. Rákerestem mi van ott és dohánybolt van ott. Az eszem meg még megmaradt. Most mit csináljak?

2016. ápr. 5. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De te azt se tudod hogy mi, és mégis beadod. De mivel rosszabb ez mint egy élelmiszer bolt?
2016. ápr. 5. 15:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Inkább azt mondjátok meg mit csináljak, ha nem akarok ott dolgozni.
2016. ápr. 5. 15:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy köszönöd szépen a lehetőséget, de más helyet keresel. Sokan még ennyit se írnak vagy mondanak, egyszerűen felszívódnak.
2016. ápr. 5. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Amúgy én se értem, hogy miért van ez. Sokszor csak annyit írnak, hogy irodai/pultos/eladói munkakörbe embert keresnek és ide küldd az önéletrajzod. De ha csak írsz egy e-mailt, hogy mégis miről lenne szó, akkor már arra nem válaszolnak. Ennyi infóból meg nem lehet eldönteni, hogy ott akar-e dolgozni az ember vagy sem.

Egy korrekt álláshirdetésben benne van a helyszín, mi a munka, mi az elvárás, milyen munkarendben és nagyságrendileg mennyiért.

2016. ápr. 5. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Semmit, nem mész és kész.
2016. ápr. 5. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Felhívod őket és megmondod, hogy köszönöd a lehetőséget, de mégsem érdekel a munka! Ilyen egyszerű.
2016. ápr. 5. 20:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Az lesz szerintem, vagy megmondom hogy felvettek máshová. Valami ilyesmi
2016. ápr. 5. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy köszönöd, már nem aktuális, nem kell indokolgatni; és a továbbiakban ne jelentkezz ilyenekre. A pofátlanság teteje, kicsit sem sportszerű, hogy úgy várják el a komplett önéletrajzokat, minden személyes adatot, hogy még csak meg sem nevezik magukat. Normális helyeken ilyet nem lehet csinálni.
2016. ápr. 5. 23:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már le is mondtam.
2016. ápr. 6. 09:11
 10/13 anonim ***** válasza:
én azt se nagyon vágom,hogy miért nem írnak le mindent egy álláshirdetésben?miért jobb nekik mindenkinek külön elmondani,ha felhívják őket?
2016. ápr. 6. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!