Mit lehet tenni az irigykedő, rosszindulatú idős kolléganővel?
Figyelt kérdés
Van a munkahelyemen egy már 50 év feletti banya, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy elment felette már az élet és már nem tinilány, ezért még mindig úgy viselkedik és bántja a szemét, hogy nála fiatalabbak is léteznek. Egyfolytában a vérünket szívja. Tapad ránk, folyton faggat, vájkál a magánéletünkben, meg fogdos. Ha meg megpróbálom kiiktatni az életemből, akkor meg sipítozik, hogy antiszociális vagyok.2016. márc. 15. 12:15
1/8 anonim válasza:
Tudod mi lenne a legegyszerűbb? ezt a kérdést neki feltenni :D hidd el, ennél hatásosabb dolgot senki nem fog mondani neked :D
2/8 anonim válasza:
Egy ilyen ember nagyon fárasztó tud lenni. Volt szerencsém ilyenhez, el is jöttem a cégtől.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is ebben gondolkozom :(
2016. márc. 16. 09:17
4/8 anonim válasza:
Mondjuk ahonnan leléptem ott sok fárasztó ember volt.
Te egy nőről írtál, de amikor ilyenből mondjuk van 2-3, na akkor gondolkodik el az ember hogy inkább elfele.
5/8 anonim válasza:
Egy kis munkahely váltás nem rossz dolog hidd el nekem! he-he
6/8 A kérdező kommentje:
És máshol jobb? Tapasztalatom szerint minden munkahelyen van egy tehetségtelen kolléga/kolléganő, aki olyan keveset keres, hogy senki se veszi a fáradtságot, hogy kirúgja, aki az agresszivitásával és manipulációval próbál érvényesülni, ahogy idáig látom teljesen sikeresen.
2016. márc. 18. 09:07
7/8 anonim válasza:
"Manipulációval"
Jaj de nem bírom az ilyen embereket. Igen sajnos minden munkahelyre betéved egy ilyen előbb utóbb, vagy mikor te mész oda már valaki előtte felvette. Ezt hívják egyébként sz@rkeverőnek.
Én egy ideig bírtam aztán pestiesen szólva "bedobtam a törölközőt".
8/8 anonim válasza:
Mondjuk, szétrúgni a nagy s..ggét? LOL Gyakorlatilag semmit, ezek a védett korú csotrogányok kedvükre finganak, úgy sem rúgják ki őket. Most is, mint mindig hozzáteszem, VANNAK KIVÉTELEK, akikre felnézek, tisztelem, tanulok tőlük, de sajna sok visszaél a helyzettel. Orbán atyánknak kellenék ezt eltörölni, aki jó, úgyis marad, mint ahogy vannak jó harmincas-negyvenes kollégák is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!