Melyik a fontosabb nektek? Minél magasabb fizetés, vagy jó munkahelyi hangulat?
a kettő együtt
hiába keresel jól, ha egy idő után belebetegszel a légkörbe, másrészt, hiába barátságos mindenki a munkahelyeden, ha éhen halsz az alacsony fizetés miatt
Jelenleg irodai melón dolgozok mint közcélú sajnos 53 ezer ft-ért. A légkör jó nagyon,meg ismerős által kerültem be,mindenki barátságos,meg tiszta a hely. Öröm lenne bejárni. De a pénz miatt még sem nagy az öröm.
Több pénzért na nem 60-70, hanem mondjuk 150 ezer ft felett keresnék,de mondjuk a kollégák nem a legjobbak nos kibírnám vhogy,mert a pénz kell. Nem mondom,hogy hosszú távon maradnék olyan melóhelyen ahol szar a hangulat állandóan,mert az rám is hatással lenne egy idő után.De inkább ez mint 53 ezer ft.ért gurizni 8 órát.
De igazából eddig elég sok helyen melóztam,velem mindig rendesek voltak. Szóval még a leggányabb melóhelyen egy gyárban is voltak beszélgető partnereim meg akikkel lógtam szünetben.
Sokak szerint nagyon szerethető a személyiségem,így sose akartak velem pl kicseszni vagy ilyesmi.
De inkább a több pénzt választom,mert arra nagyobb szükség van.
Nekem az első a hangulat, hogy beszélnek az emberrel.
De komolyan mondom ezek a nagyon alacsony fizetések amiket egyesek itt írnak a gyk.hu-n elszomorítanak.
Igen de mérgező kollégák mellett kereshetsz akár 1.000.000-t nettóban vagy ekörül, hidd el minden ember lelép szépen.
Kell egy jó hangulat, de ha nagyon negatív a hangulat, kisétál az ember.
Én ezt tettem, bár a fizetésem is hulladék volt.
Nekem a munkahely elsődlegesen az a hely ahonnan a pénzt szerzem, persze fontos az, hogy értelmes legyen a munkám és jó legyen a társaság is, de nem elsődleges.
Havi 100-ért baromi jó légkörben sem lennék.
Ha egy havi 250-es rossz hangulatú és egy 230-as jó hangulatú között kéne választanom, akkor az utóbbi lenne a nyerő, de nem igazán tudnám most meghatározni, hol lenne az a határ, amikor a hangulat üti a fizut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!