Ki kap fegyelmit egy munkahelyen ha a titkárság hibájából nem kerül beosztásra a helyettesítő ember? A titkár? Nem. A totál vétlen melós aki azt se tudja miről van szó!
Fegyelmit kaptam. Az történt hogy egy kollega betelefonált hogy beteg nem jön. A titkárnő veszi fel a telefont neki kell jelezni és aztán a titkárnő dolga lenne szólni a műszakvezetőnek aki beosztja a helyettest a hiányzó heylére.
Kollega telefonál titkárnő átveszi az üzenetet és szarik az egészre. Nem adja tovább. Műkörmös seggriszáló dísz3,14csa, facebook meg körömfestés közben dolgozni nem ér rá.
Szóval üzenet elakad köszönhetően a dísztyúknak. Délután nincs ember. Én lettem volna a helyettes ha szóltak volna. De senki se szólét egy szót se hazamentem.
Másnap áll a bál délután nem volt ember. Fegyelmi. Kinek? A titkárnőnek aki a hibás? Nem.
Hanem nekem, aki nem maradt ott…. Az hogy senki egy szót se szólt nekem és a műszakvezető is elmondta hogy nem is maradhattam mert ő maga se tudott róla így nem is szólhatott így eleve nem várható el tőlem hogy maradjak az nem számít.
Fegyelmi. Nekem. A titkárnőnek aki rihegve röhögve előadja hogy jaa…. hát volt valami telefon…. neki nem. (Igaz ő a főnök volt felesége)
???
Mit tegyek? Ba***szam pofán a hülye 3,14-át meg a főnököt is és hagyjam ott ezt a diliházat?
Mondjuk egy fegyelmitől nem dől össze a világ, nevetnék.
Ha a fizetésedből vonnának le, na akkor már balhéznék.
Alá se kellett volna írni? De bölcs vagy. Tudod mi lett volna? Kirúgtak volna. Uis első reakcióm ez volt amikor megkaptam-én ezt alá nem írom. Aztán felhomályosítottak hogy akkor ennyi volt.
Csak ezt elsőre le se írtam mert megvádoltak volna azzal hogy kamu az egész.
Pedig így volt.
Vagy lenyelem a dolgot és aláírom (aláírtam). Vagy nem akkor meg repülök. Akkor inkább aláírom.
Ide kérdezni jöttél, vagy mesélni?
Mi a kérdés?
6: innentől én sem értem. Ott hőbörög, hogy akkor hagyja -e ott az egészet, aztán meg azon sopánkodik, hogy de hát mi van, ha kirúgják.
Nevetséges.
"Nevetséges."
Én a szánalmas szót használnám. Szánalmas ami itt folyik.
Egy fekete fehér szituban vagy kussolok vagy repültem.
Nekem van igazam. És akkor mi van? Semmi. Mondj igazat és betörik a fejed.
És mellesleg: hol is hőbörögtem? Én nem látnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!