Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti bértárgyaláskor nem féltek...

Ti bértárgyaláskor nem féltek kimondani az összeget?

Figyelt kérdés
Ugye eljön a felvételi interjúnak az a része, hogy milyen összegre gondoltál. És akkor mindig megkísért a gondolat, hogy a reálisan kapható fizetésnél mondjak jóval kevesebbet, hogy ne emiatt vegyenek fel mást, mert az biztos, hogy ha 4-5 ugyanolyan végzettségű és gyakorlatú ember között kell dönteni, akkor a fizetési igény alapján választanak végül. Aztán végül ezt mindig legyűröm, mert ne én legyek már a hülyegyerek, aki havi több tízezerrel kap kevesebbet, mint amennyit ér a munkája... de elég nehéz. Nektek hogy megy ez?
2016. márc. 3. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hű, ez valóban nem egyszerű. Legelső munkahelyen nevetséges keveset mondtam s sztem azért vettek fel 😄 majd az fokozatosan emelkedett, egész magasra hágott, mire csődbe ment a cég :/ majd közszférában helyezkedtek, az meg ügye adott :)
2016. márc. 3. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

annyit kell mondani, amennyiért elvállalnád...nyilván a reális piaci feltételek figyelembe vételével, sem túl keveset ne mondj, se túl sokat.

nekem benne van az önéletrajzomban, de ha sima telefonos megkeresés van, akkor is mondom, mi az az összeg, ami alatt ne is beszélgessünk még a részletekről sem

2016. márc. 3. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Határozottan de udvariasan kell közölni, nem szabad megalázkodni mert ha észreveszik azt hiszik onnantól kezdve bármit megtehetnek az emberrel.
2016. márc. 4. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A piaci bért kell mondani, az a legbiztosabb. Ha nagyon alámész, akkor azt fogják gondolni, hogy komolytalan/tájékozatlan ember vagy, vagy nem érdekel a munka. Esetleg, hogy annyira elkeseredett, hogy bármit elvállalnál. Na egyik sem jó pont.
2016. márc. 7. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!