Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan megy egy diákmunka...

Hogyan megy egy diákmunka vállalása?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, Budapesten élek. Tervezek, szeretnék dolgozni, ahogy időm engedi (alkalmi munkák). A munkavállalás menetével nem vagyok teljesen tisztában, ezért kérem a segítségeteket, a biztonság kedvéért. Hogy megy ez az egész? Mire kell, érdemes figyelni? Tippek, ötletek, tapasztalatok? Előre is köszönöm!
2016. febr. 28. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Arra figyelj, hogy ha van ismerősöd akkor inkább csináld feketén :D én akkoriban volt, hogy a mostani fizetésemet is megközelítettem, alapból meg kaptam volna vagy 20-30 között ha diákszövetkezethez megyek...
2016. febr. 28. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Először regisztrálni kell egy diákszövetkezetnél, ez annyi, hogy bemész, kitöltesz néhány papírt (személyi, diák igazolvány stb. kell hozzá, adókártyát is csináltatni kell, ha még nincs), ha 18 éven aluli vagy akkor úgy tudom, hogy szülő aláírása is kell.

Ha regisztráltál, akkor náluk érdeklődhetsz, hogy milyen munkára lehet jelentkezni, vagy ha megadod a telefonszámodat, akkor néha küldenek sms-t vagy felhívnak, ha valamilyen munkához keresnek diákokat.

A fizetésedet kérheted bankszámlára, ha van (ezt is a diákszövetkezetnél kell megadni), vagy készpénzben.

2016. febr. 28. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és azt még nem írtam, hogy kell majd egy orvosi igazolás, hogy alkalmas vagy a munkavégzésre (regisztrációnál megmondják majd, hogy melyik orvosnál lehet kapni), ez diákoknak ingyenes (legalábbis tavaly még az volt).
2016. febr. 28. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
tüdőszűrős papír is kell majd szerintem
2016. febr. 28. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!