Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen problémás kolléga...

Munkahelyen problémás kolléga esetén kihez lehet fordulni?

Figyelt kérdés
Van valami szerv vagy ilyenek, esetleg rendőrség?
2016. febr. 27. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Főnökhöz :D mi a gond kezdjük ott?
2016. febr. 27. 16:27
 2/15 A kérdező kommentje:

Ámokfutó kolléga. Felvették mert ő volt a legolcsóbb.

Magyar cég, az illető Romániai, nagyon durva.

Egy nőbe már belevert.

2016. febr. 27. 16:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk sokkal előrébb :D maximum főnökhöz mehetsz, rendőrségre csak akkor, ha az a "belevert" komoly és az áldozat is szeretné jelenteni. Amúgy más férfi nem dolgozik ott, hogy helyre tegye? Sokszor csodálkozom, mikor akár iskolákban vagy munkahelyen ilyesmik történnek, hogy nincs egy ember, aki férfinak nevezhetné magát és lerendezze? Nem kell azt agyon verni, de én simáén helyre raknám, hogy utána meghajolva köszönne mindenkinek :D
2016. febr. 27. 16:39
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Szóval ha főnöknek "nincs kedve vele foglalkozni", valaki férfinak a sarkára kellene állni és akkor "nyomatékosítani", hogy viselkedni kellene már, ez nem a kocsma.

2016. febr. 27. 16:47
 5/15 A kérdező kommentje:

"Utána meghajolva köszönne mindenkinek"

Végülis neked van igazad.

Néha sima szép szóval nem mennek a dolgok.

2016. febr. 27. 16:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát de ez a természetes, többiek végig nézik az ilyesmit vagy hogy működik? :D

Nálunk régebben a portás csak szóban, zaklatta a csajokat, egy kövér büdös emberről van szó, nekem meg panaszkodtak, oda mentem hozzá és határozottan elmagyaráztam neki mi van, kicsit leb*sztam, ha úgy jobban tetszik :D nincs is vele gond...

2016. febr. 27. 16:53
 7/15 A kérdező kommentje:
Így kell ezt.
2016. febr. 27. 16:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Meg is nyugodtam valamennyire.

Mindegy azóta eljöttem a cégtől. Ez régebben volt,pár hónapja.

Tényleg így történt, de beadtam a felmondásom.

2016. febr. 27. 16:56
 9/15 A kérdező kommentje:
Figyelj és például akkor mit csinálnál ha munkahelyen lenne egy nő kolléga aki sokat áskálódik mindenki háta mögött, kibeszél mindenkit, úgy nem is igaznán dolgozik, inkább pletyka, vágja a fejeket ok nélkül, persze a fizut szépen felmarkolja, stb. Szóban őt is helyre tenni?
2016. febr. 27. 16:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Bármit kérsz tőle: "jaj nincs kedvem segíteni", fontos dolgoknál, ilyenkor mit tennél?
2016. febr. 27. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!