Ha új kihívás elé állítanának a munkádban, akkor mit éreznél?
persze, egyetértek, hogy az ember esetleg aggódik, de az, hogy többet látnak bennem, azért mégiscsak öröm és izgatottság egyben, nem pedig depressziózásra okot adó esemény
vagy rosszul gondolom?
izgatottságot, hogy belevághatok valami újba, kicsit azért bizonytalanságot is, hogy tudom e teljesíteni (eddig mindig sikerült) és még egy kis nyugtató érzés az, hogy ennyire megbíznak bennem, hogy ilyen feladatot rám bíznak...
23F
"Na, ba***a meg, megint egy olyan meló, amihez senkinek sem volt kedve, az osztály- és részlegvezetők addig tologatták, hogy már egy hete lejárt a határideje, én meg csináljam meg a napi munkám mellett ingyen, ráadásul lelkesen... Meg a k***a anyátokat!"
Ezt szoktam érezni, mikor új kihívás elé állítanak. Sajnos sok rossz tapasztalatom van ezen a téren.
Izgatottan, mert bíztak bennem ennyire, ugyanakkor lehangoltan, mert mostmár 3 ember munkáját végzem egy fizetésért, így lassan a motivációm kezd elszállni.
A munkám elég sokrétű, mindig találkozok újdonságokkal, ami kicsit feszültté tesz, de ettől is tapasztaltabb leszek.
Összességében összetehetem a két kezem, hogy fiatal pályakezdőként olyan állásom van, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!