Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melegek! A munkahelyeteken...

Melegek! A munkahelyeteken mennyire vállaljátok fel magatokat? Illetve mennyire kérdezősködnek a kollégák a magánéletetekről?

Figyelt kérdés

Én nem igazán szeretném megosztani a kollégákkal ezt a dolgot.Nem azért,mert szégyellem,hanem nem szeretném,ha mások ezt ellenem felhasználnák.A kollégák között gyakran megesik az áskálódások,mások fúrása,hátbatámadása.

És nem szeretném,ha emiatt célpont lennék.

2016. febr. 21. 03:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tanárok között sok a szingli:D
2016. febr. 27. 04:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Ami elég szégyenletes paradoxon, hogy akik a homoszexuálisokat rohadt búzázzák, azok többségének a leszbikusokkal semmi bajuk nincs. Mert hogy az más, mert azok csajok, meg izgatóak, meg blabla.
2016. febr. 27. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Én felvállalom magam, de nem megafonban hirdetem. A kollégákkal én sem beszélek a magánéletemről, de ami nyílvánvaló azt minek tagadjam? Sokkal rosszabb mikor a hátad mögött összesúgnak hogy "jaj ez biztos buozi" minthogy egyesen légy.

Másik én nem mozgok olyan közegben, amely nagyon homofób lenne. Számomra fontos, hogy ne kelljen titkolóznom, hazudoznom. Ritka rossz egy állapot, hamarosan amúgy is elmegyek az országból.

2017. ápr. 28. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:
"egyesen" -> egyenes légy*
2017. ápr. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!