Nem fognak kinézni a gyárból, mert autóval fogok járni?
Pályakezdő vagyok, több, mint egy éve munkanélküli. Sok helyre jelentkeztem, sehonnan nem kaptam még csak egy telefont sem, hogy nem kellesz köszi vagy valami, ezért marad a gyár, ahová autóval fogok járni, mert 30 km-re van innen, és így kényelmesebb.
Viszont folyton azt hallom mindenkitől, hogy gyári munkásnak nem kell autó.
Ha a gyár vezetése úgy döntött, hogy alkalmaznak, akkor mit érdekel az idegenek véleménye? Bizonyára dolgozni akarsz, pénzt keresni, és nem azért fogod a fizetésedet megkapni, hogy az ő véleményüknek megfelelj.
Vagy talán az a célod, hogy elhitesd magadról magadról, Te vagy az a sajnálatra méltó csóri gyerek, aki széttaposott cipőcskéjében abszolválja a 30km-s bejárást naponta, oda-vissza?
Tudjál róla, ez senkit sem fog meghatni.
(talán Fókusz érzelgős riporterét) :D
Úgy gondolom, abszolút a Te magánügyed, hogy mivel jársz dolgozni, és milyen távolságból.
/kérdezz rá, kis szerencsével, megkaphatod a 9Ft/km munkahelyi támogatást/
A "gyári munkásnak nem kell autó" véleményedről pedig annyit, hogy nézz körül egy-két üzem, ipartelep parkolójában.......
Szerinted??? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!