Mentos kérdése:
Apukám most fog menni a Waberer's-hez először dolgozni, belföldi kamionozásra, mire számíthat körülbelül?
Figyelt kérdés
Mivel belföldi, arról nem nagyon tudok sokat, hogy folyik az ő életük, mennyiben tér el a nemzetközi fuvarozástól ? Minden nap visszaér a telephelyre és kap egy szobát, vagy kamionba alszik ő is ?2016. febr. 4. 19:12
1/5 anonim válasza:
Gondolom ezt ő azért tisztázta amikor jelentkezett. Miért nem tőle kérdezed?
Elvileg minden nap visszatér, de egy-egy éjszakát eltölthet a kamionban, ha olyan fuvart kap, hogy a határig kell vinnie egy szerelvényt, ott találkozni egy nemzetközit hajtó sofőrrel, és vele utánfutót, nyerges pótot cserélnie, hogy a kolléga egyből indulhasson vissza, apukád meg a belföldi célig viszi az átvett rakományt.
2/5 A kérdező kommentje:
azért kérdezem, mert ezt még nem közölték vele, hogy miként fogják elszállásolni
2016. febr. 5. 13:47
3/5 anonim válasza:
És ő nem érdeklődött?
Úgy írt alá, hogy nem tudja a részleteket?
Nyilván nem fognak neki szálláshelyet fizetni, hanem alszik a kamionban, ahogy a többiek.
4/5 anonim válasza:
úgy tudom belföldit a szemerey (aki már egyesült a wábival) csinálja (vagy csinálta?) és amikor én még utána olvasgattam anno akkor úgy volt, hogy hétvégente vannak csak itthon, vagy 2 hetente arra a pár napra.
5/5 kozmatomi válasza:
Sziasztok! Lehet, hogy azóta már kiderült, de azért leírom. Belföldinél többféle üzletág van, így attól függ, hogy apukádat hová vették fel: Hetelős, konténer, Biatorbágy, Alsónémedi, vagy sima C-re. Szállás a BILK melletti hotelben van, ingyen. Hetelős: a járműben alszol, sokszögezés van. Konténer: belf. és nemzetközi fuvarok vegyesen (ezt nem vágom annyira). Biatorbágy: napi bejárós, nincs szállás, Alsónémedi: napi bejárás, szállás van. C: napi bejárás, szállás a BILK mellett. Remélem tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!