Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek mennyi az órabéretek...

Nektek mennyi az órabéretek vagyonőrként?

Figyelt kérdés
Budapest,irodaház,24/48-as + nappali 8-órás szolgálat,átlag havi 280-290 óra, 450ft-os órabér 2011-óta. Mikor szólunk miatta,hogy idén se lesz emelés? annyi a válasz,hogy lehet menni máshová plusz órát vállalni. Hiába mondjuk nem az óra a kevés,hanem az órabér,hová menjünk még több óráért?? a válasz annyi,mi sem kaptunk emelést,nincs miből adni. Neketek mennyi az órabéretek mint vagyonőr?

2016. jan. 26. 11:55
1 2
 11/19 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon akarnak fizetni mert az alvállalkozók lenyúlják a pénzt ,de nem is kötelező elvállalni 500 alatt.Én 3 hónapja nem dolgozom küldöm a cégeknek a jelentkezést és ami ez alatt van nem vállalom el.Látom anap mint nap a hirdetésekben munkát keresnek az emberek és oda írják mennyiért vállalnak munkát ez sem előnyös mivel még aki legalább 120,000 ért vállalna munkát azok akik oda írják 80 - 90 ezerért is vállalnák nem hülyék a munkaadók persze hogy őt választják de ezzel rontja a többi esélyét .A bérek gy is a béka valaga alatt van minek még rontani rajta.
2016. jan. 27. 07:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó! Három hónapja nem dolgozol? És a számláidat, meg a megélhetésedet ki fizeti? Nem mindenki teheti meg ezt a luxust.
2016. jan. 27. 08:31
 13/19 anonim válasza:
Nem luxus ,a párom dolgozik és azt a keveset 100-000ft kell beosztani de akkor sem megyek 70-80 ezerért dolgozni és ha minden ember ezt tenné akkor nem csak magán hanem a többieken is segítene,nem rabszolgák vagyunk ,dolgozók akik jogosan elvárják hogy amiért megdolgoznak meg is fizessék!
2016. jan. 27. 09:15
 14/19 anonim ***** válasza:
460, vidéken.
2016. jan. 28. 15:36
 15/19 anonim ***** válasza:
23%
tényleg a világ legegyszerűbb melója, maximum unalmas tud lenni.
2016. jan. 30. 08:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Össze kell fogni és mind a hárman lelépni egyszerre...

Én dolgoztam nyugis 4 órát alvós telephelyen 600Ft/óráért De dolgoztam plázában 420-ért ahol egész nap járkálni kellet meg a tűzőn napon 30 fokban a nappal szemben álni ingben és nyakendőben!És hiában cserélődött az állomány 80% negyedévenkét... valahogy így se akartak és ahogy hallom most se akarnak órabért emelni!

2016. febr. 2. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:

# 5

Akkor a politukusoknak is ennyi pénzt kelene kapniuk :D

2016. febr. 2. 12:18
 18/19 anonim válasza:
100%
Egy ipari parkban voltam portás. Engem 450 Ft-ért dolgoztattak óránként 24-be, bekamerázva pihenőidő nélkül. A kollégák mentálisan sérültek voltak, mindenkit kikészített az ébrenlét és a pénztelenség. Ez a kettő volt a téma állandóan, az ember teljesen depressziós volt ha szóba állt bármelyikkel is. Nyáron a 40 fokban a rövid nadrág viselése nem volt megengedett, abban a műszálas sötétkék hosszú nadrágban kellett rohadnod ami a főnök tetszésének megfelelt. Időnként szórólapokat is kellett osztogatnod a beguruló autóknak, ezt rend szerint ellenőrizték is, hogy szorgalmasan szórod e őket. Szabadnapjaidon folyamatosan zaklattak telefonon, hogy be tudsz e jönni nekik pluszba, nem volt egy nyugodt otthon töltött napod. Engem még nyaralásom alatt is zaklattak, pedig világosan megmondtam nekik hogy távol leszek.
2016. febr. 25. 10:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem most 700-as az órabérem, de januártól már csak 800 feletti órabérért vállalok munkát, ami NEM bolti őrzés. És szerintem nem kérek sokat.
2017. nov. 11. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!