Mihez kezdjek az életemmel?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még mindig fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel. Mármint milyen területen dolgozzak, mit csinálnék szívesen. Mit kéne tennem? Van persze pár dolog ami érdekel de úgy érzem egyiket sem csinálnám minden egyes nap szívesen. Valaki tudna tanácsot adni aki hasonlóképp érzett vagy csak úgy van ötlete?2016. jan. 10. 16:51
11/13 A kérdező kommentje:
Mert úgy sosem fogsz karriert epíteni, feljebblépni, vagy bármit elérni.
2016. jan. 11. 20:43
12/13 anonim válasza:
de jobb pozícióba is lehet ám váltani...
13/13 anonim válasza:
Engem nyolcadikos koromban érdekelt a kémia, és a fotózás volt a hobbym. Én sem tudtam mi legyek - akkor. Megkérdeztem apámat.
Ő azt mondta, téged érdekel a kémia, és a fotózás. Vagy vegyész leszel, vagy fotós. És beíratott a vegyipari szakközépiskolába. Aztán felvettek az egyetemre is. Vegyész lettem.
De vagy 5 éve informatikával keresem a kenyerem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!