Hogy lehet egy főnök akkora paraszt hogy 24-én nem enged el egy órával korábban hogy haza tudjunk menni még az utolsó BKV járatokkal? Egy szaros órán lovagolni amit le is vonhatna?
A munkaidő 16-ig tartana de persze az ebédidőt is le kell dolgozni így 16.30-ig. (Érdekes módon az ebédidő csak 20 perc szigorúan, de akkor miért is van 16.30-ig munkaidő???)
Mivel 24-én 15.30 után leállnak a járatok így kértük a főnököt engedjen már el aznap egy órával korábban hogy elkaphassuk az utolsó járatokat.
Nem lehet!
Mondtuk hogy vonja le azt az egy szaros órát, ne fizesse ki, nem ajándékba kérjük.
Nem lehet!
Mondtuk hogy majd jövő héten tovább ott maradunk egyik nap.
Nem lehet!
Azt nem mondtuk hogy az ünnep tiszteletére engedje el azt az egy szaros órát, és nézze el.
Nem lehet. Bele is halna a cég abba az egy órába.
De abba nem hal bele amikor közlik munkaidő vége előtt 5 perccel hogy na akkor ráhúzunk még 1-2 órát. A túlórapénzt meg majd megkapod. Majd valamikor. Ha te nem majd az ükunokád… Mert még a nyári túlórák sincsenek fizetve és év vége van
Hogy lehet egy főnök ekkora paraszt?
Ő beül a kocsijába mindegy mikor végez-és mi hogy menjünk haza? Mivel?
Éjszakai járat van 16h után, de laza 6 km-t kell gyalogolni a legközelebbi éjszakai járat megállójáig és 2 átszállással kb 1,5 óra után haza is érek.
De nem sietek sehova. Elvégre karácsony van hova is sietnék, igaz? Hát ráérek, 25-én úgyse kell menni.
(De kérdés: 24-én miért is kell menni? Hisezn nem ezt dolgoztuk le 12-én???)
Ó hát kiakadhatok én azon is.
Oszt' akko' mi lesz? Semmi.
Meg kiakadhatok én azon is, hogy a szerződés szerint a munkaruhát a cég adja, de sose adja vehetem meg saját pénzből mert munkaruha nélkül meg nem vehetem fel a műszakot.
Meg kiakadhatok én azon is hogy itt az év vége és még 10 nap szabim benn van amit se ki nem adnak se ki nem fizetnek majd, hanem benyelik.
Oszt' akko' mi lesz ha mindezeken kiakadok? Semmi.
Nem kéne a kérdezőt támadni!
Csak kicsit indulatos - jogosan- amiért karácsonykor is melóznia kell, és nem lehet egész nap a családjával
Kicsit több megértés kéne emberek! Megértem, hogy mindenkinek megvan a saját baja, de azért ne sz*rjuk le az ő gondjait se
Annál is inkább érthetetlen a dolog mert ne jöjjünk azzal a szemforgató kamuval hogy máshol is dolgoznak-mert én nem vagyok se mentős se rendőr se taxis se benzinkutas.
Ha ezek dolgoznak az egy dolog. Ha a mentős kap hívást jó hogy megy éjjel nappal.
De én csak egy mezei melós vagyok és semmi se történne ha 24 előbb elengednének annál is inkább mert ezt a napot MÁR ledolgoztam így eleve be se kéne menni aznap!
ÉS azzal se jöjjünk hol hogy dolgoznak. A teszkó nagy rabszolgahajcsár hírében éll de még a teszkók IS ZÁRNAK 12hkor miként AZ ÖSSZES bolt is.
És megnézem azt a gyárat üzemet ami 24-én egyáltalán kinyit.
Nekünk meg itt kell szopni 16.30 ig . Itt aztán nincs kegyelem még egy óra se.
Miközben van vagy 160 vagy több kifizetetlen túlórám ami eleve egy hónap amivel lóg a cég nekem. És nem néz el nekem ez a cég egy szaros órát?????
!!!! Anyám borogass.
"És megnézem azt a gyárat üzemet ami 24-én egyáltalán kinyit."
El kell keserítselek,rengeteg ilyen gyár van ahol 24 órás termelés folyik és pont le%arják a főnökök ,hogy karácsony van vagy szilveszter,de nem állhat le a termelés egy órára sem.Igaz legtöbb helyen van ünnepi pótlék,de kevés vigasz ez, ha otthon meg várna a család.
En karacsony este 6-ig fogok "szopni", a ferjem 9-ig. De minket ugye nem kell sajnalni, mert öööö, ja igen, mert sz egy dolog, hogy mi dolgozunk.
Amugy sem igaz, amit irsz, mar megint beindult a kamugyar... Mondd a szeket visszaadta mar a fönököd?
Fordulj pszichologushoz, ilyen megkeseredett negativ embert en meg sosem ertem. Es legyszi ne kezdj el szemelyeskedni, ahogy szoktad, mert ezzel csak magadat minösited.
Az elet szep es neket is többet nyujtana, ha nem a gep elött haborognal a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!