Milyen reális magyarázat létezhet dec 24-én 20h-ig történő dolgoztatásra ha egyébként soha nincs ilyen munkarend csak azon az egy napon? Vagy csak a "dögölj meg" dolgozó elv működik?
A munkahelyemen dec 24-én is menni kell. Hogy miért az rejtély hiszen dec 12-én épp a 24-ét dolgoztuk le! De menni kell. De ez még nem elég. A munkarend úgy néz ki hogy 6-14.30h-ig. Az év összes napján. Kivéve most dec 24-én. Most haza lehet menni 10 órakor délelőtt, majd TESSÉK FIGYELNI vissza kell menni 16 órára és a maradék négy órát 20h-ig le kell dolgozni. És nagyon nagyvonalú a vezetőség mert az ebédidőt ami 30 perc és amit le kell dolgozni egyébként most nem kell…
!!!
De mi indokolhatja ez az elképesztő rosszindulatot és szívatást a dolgozók irányába? Mert azt ne mondjuk hogy erre reális életszerű magyarázat lehet!!!
Az év összes többi napján sosincs ilyen rend csak épp 24-én. És persze másnap 25-e amikor eleve minden zárva nem kell menni vagyis bármit is csinálunk dolgozunk 24-én ahhoz köv hét hétfőig hozzá se nyúl senki. Hiszen minden zárva a cég üzleti partnerei se dolgoznak.
Egyébként üléshuzatokat és bizt övet gyártunk autókba. És a legyártott áru elszállítása hetes rend szerint megy, de mivel minden áll, majd csak jan 4-én lesz az új szállítás.
Ennek fényében létezhet erre reális ok? Vagy csak az elképesztő mocsadék odádék dögölj meg melós magyar hozzáállás? Majd én megmutatom hol a helyed melós gondolja a főnök, aki persze aznap nem lesz bent mert mégiscsak karácsony van… Neki.
Mi működik egy ilyen cég főnökében? Ott ül az irodájában és azon töpreng hogyan tudok a lehető legjobban kib***szni a melósokkal? Na nézzük. Túlórapénz azt nem vehetem el, mert eleve nem fizetek nekik a túlórára egy kanyit se. A karácsonyi és egyéb ajándékot jutalmat nem vehetem el, mert ilyet eleve sose adtam. A fizut nem csökkenthetem mert eleve minimálbéres mindenki. A légkör a cégnél olyan amilyen egy köpedelem az is rosszabb már nem lehet épp csak az ostor hiányzik a műszakvezető kezéből.
Hm hm akkor mit csináljak hogy minél jobban kib***szzak ezekkel? Az ünnepek között szabi nincs jönni kell így ezt se vehetem el tőlük.
Hát akkor döntsük romba a 24-ét! Azt még megtehetem!!!
A 25. az szünnap ahhoz nem nyúlhatok de 24-e az még remek alkalom a szívatásra.
!!!
Ez így működik vajon tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!