Hogyan maradhatok alul egy vitában a főnökkel szemben ha fekete fehér számokról van szó? 1+1 az 2 akármit is gondol a főnök vagy nem? Vagy nem.
Ki akartam venni egy adag szabit év végén mivel idén még csak pár napot vehettem ki. A főnök szól nem vehetek ki mert már nincs szabim.
Na elő a szerződést elő a szabadságos ívet a naptárat. Odanyomom az orra alá ott a szerződés 22 nap, ott a szabadságos ív, kivettem 6-ot, marad 16, azaz három hét.
Nézzük meg főnök úr hogyan fogyhatott el!
Ott vannak a számok feketén fehéren erre nincs mit mondani.
Hát nem is bonyolódott a főnök számháborúba, hanem rusztikusan a pofámba nyomta: akkor se mehetsz.
Gondoltam hogy a törvénykönyv erről szóló passzusait is az orra alá nyomom amiben benne vannak a szabadság kiadásának szabályai, de inkább mégsem tettem. Van egy olyan értésem hogy másnap már nem lennék állományban.
???
És ha bíróságra megyek ki fizeti ki a számláimat?
Mert ha bíróságra megyek másnap már be se kell menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!