Miért kérdezik meg egy nőtől állásinterjún mikor tervez gyereket? Egyrészt joguk sincs hozzá (mondjuk pont leszarják) és úgyis azt mondok amit akarok.
Állásinterjún nincs joga egy cégnek a gyermekvállalási szándékomat firtatni. Pont leszarják akkor is 10ből 10 helyen megkérdezik. És az állás után ácsingózó lúzer nyilván nem fogja őket kioktatni hanem válaszol.
De ennek mi értelme? Úgyis azt kamuzok amit akarok. Akar gyereket? Én? Dehogy akarok.
Felvesznek 2 hónap próbaidőre. Aztán véglegesítenek. És akkor benyögöm hogy bocs terhes lettem. És mivel véglegesítve vagyok él a jogszabályi védelem (terhes nő kirúgásának tilalma).
És akkor ha megkérdik hogy Gizike 2 hónapja még azt mondta hogy nem lesz gyerek. Most meg? Most meg ez van. Becsúszott van ilyen. Kirúgni meg nem lehet engem mert akkor bíróság. Úgyhogy a cég el kell nézze, és aztán ha visszajövök laza 2 év múlva (vagy 1,5?) akkor vissza is kell vegyen. Jogszabály.
Ezért kérdem: mi értelme az ilyen kérdésnek? Jogtalan etikátlan k**ra semmi köze hozzá és úgyis azt mondok amit akarok.
akkor betömik a szádat 1-2 millióval,
!!!! Ezt megbeszéltük!! 2 milla hogy kussoljak? Oké.
Ebben benne vagyok zéró gondolkodási idővel.
egy jól menő cégnek aprópénz.
Hagyjuk már ezt a szar dumát. Egy marha jól menő cégtől azért jöttem el mert orrba-szájba túlóráztattak és soha egy fillért se fizettek érte senkinek. Nem volt mér WC papír se a wc-ben mert még azzal is spóroltak. Nem volt fűtés a dolgozói blokkban mert minke az pénzbe kerül.
Pedig bőven futotta volna rá. Egy cégnek pénz a wc papír meg a minimálbéres dolgozói nyomorult túlórapénze? Mikor a vezetőség azt se tudta melyik céges kocsit vegye a másik után? De wc papírra meg nem telik? Meg túlórapénzre??????
Hagyjuk már a szar dumát. Nem pénz de azért ki nem fizetné csak ha fogóval húzzuk ki belőle!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!