Normális ez egy munkahelyen?
Nos, én főnök vagyok, fizikai munkások főnöke. Náluk ugyanígy megy a besúgás, beárulás. Meg kell mondanom, hogy ez engem abszolút hidegen hagy. Nem direktben megy, jól csomagolt körítéssel jön az információ áradat. Magam is megdöbbenek milyen sunyi módon lehet ezeket tálalni.
Természetesen vannak emberek, akik a hozzáállásuk, az őszinteségük miatt kicsit jobban a szívem csücskei, míg a linkebbekkel nehezebb együtt dolgozni, de ettől függetlenül abszolút nem hatnak meg az áskálódások.
Figyelem a szálakat és nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, újdonságot nem igazán tudnak mondani.
Ha egy főnököt, munkáltatót percről-percre érdekli a beosztottja viselkedése, az már régen rossz szerintem. Engem nem érdekel ki mikor megy wc-re, hány kávét iszik, hányszor cigizik... Engem az érdekel, hogy amit kértem, az legyen kész és ha felelősségre vonom, akkor ne a másikra mutogasson, hanem vállalja, hogy ezért és ezért nem készült el esetleg a munkájával. Ha mindent megcsinál a munkaidejében, amire aznap szükség volt, ha alázatosan áll a munkához és nem néz hülyének, akkor jóban leszünk. Kész. Ha nem, akkor nem. Innentől kezdve próbálhatja bárki aláásni a szememben a másikat, nem ér el vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!