Azok akik 8-tól 4-ig dolgoztok. Mikor mentek postára, ügyeket intézni?
Mert oké, boltba lehet menni előtte is, utána is, de az olyan ügyeket hogy intézitek, amik szintén 8-tól 4-ig vannak nyitva?
És egyébként van még utána időtök, energiátok sütni, főzni, takarítani?
Amit lehet az interneten intézni, azt ott teszem, nálunk van sokáig nyitva tartó posta és szolgálató ügyfélszolgálat is, ha nem is minden nap, de heti 1-2 nap hosszabb ideig vannak nyitva.
Ha sehogy nem tudnám másképp megoldani, akkor elkérem magam a munkahelyről és másnap bepótolom.
Posta 20-ig van. Okmanyiroda is van 20-ig. Boltok is. De napkozben is kimehetek vagy kesobb megyek vagy elobb eljovok...
Legtobbszor fozunk is, bar az valoban faraszto, plane kitalalni örökké, hogy mi legyen...
Nekem ilyen szempontból szerencsém van, mert én nem hétfőtől-péntekig dolgozom, hanem hétfőtől-vasárnapig 2 szabadnappal, ami általában hétköznapra esik.
A takarítást is így szoktam időzíteni, hogy az a 2 nap alatt megcsinálok mindent, mert munka után én edzésre megyek még, így este érek csak haza.
Főzni nem nagyon szoktam, étkezési utalványt kapunk, és ezt lehet levásárolni 2 fogásos ebédnél ha valaki igényli,én ezt szoktam kihasználni.
Vacsora meg rántotta/tükör tojás, joghurt vagy szendvics. Sütni nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!