Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hány műszakban dolgoztok?

Hány műszakban dolgoztok?

Figyelt kérdés
Melyik műszak a legjobb számotokra?
2015. okt. 19. 10:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Babylonban estiműszak legjobb.

Azon kívül magam módján folyamatosan ügyködök emberek fejlődése érdekében.

2015. okt. 19. 11:23
 12/21 anonim ***** válasza:

4 műszak. Napi 12 óra, 6-18--ig, illetve 18-6-ig. 3 nap nappal, 3 nap pihi, 3 nap éjszaka, 3 nap pihi.

Az éjszakát jobban szeretem, a koránkelés a halálom. Így kb a hétvégéim fele szabad.

2015. okt. 19. 11:34
 13/21 anonim ***** válasza:

2 műszak.

Egyik hét délelőtt. Reggel 6-tól, 2-ig.

Másik hét délután 2-től, este 10-ig.

Hétfőtől péntekig.. A hétvége az túlóra lehetőség, nem kötelező.

2015. okt. 19. 11:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Egy müszak, de megfelel kettőnek. Háztartásbeliként és öreg szülők gondozójaként.Pénzt nem kapok érte.Maximum. Koszt, szennyes ruhát, elégedetlenséget,de szükség van rám.Nem jó, de muszály.
2015. okt. 19. 11:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Délelőtt és délután. Én csak gyakornok vagyok, úgyhogy heti 1x 8 óra, a többi csak 7. (06-13;14-21) Délelőttös műszak alatt többet tudok beszélni a barátnőmmel, de fáradt vagyok mindenhez (koránkelés miatt), délután pedig kialhatom magam és jól megy az edzés, a meló is kevesebb, de barátnőzni nem tudok. Mindegyikben van jó és rossz is. :)
2015. okt. 19. 12:45
 16/21 anonim ***** válasza:
1 műszak, reggel 8-16h-ig :)
2015. okt. 19. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Most három műszak, de 4 éven belül már ez a nem tudom hányadik variáció, ugyanebben a gyárban... 3 műszakkal kezdtem, aztán 4 műszak (3 délelőtt 6-14, 2 szabad, 2 éjszaka 18-6, 1 éjszaka 22-6, 1 szabad, 3 délután, 2 szabad, 2 délután, 1 szabad, 2 délelőtt 6-14, 2 délelőtt 6-18, 1 szabad, 4 éjszaka 22-6, 2 szabad és kezdődött elölről), aztán állandó délelőttös voltam, utána két műszak, de úgy hogy egy hét délután, egy hét éjszaka, aztán állandó éjszaka, aztán újra folyamatos, aztán állandó délelőttös és most 3 műszakos :DDDD
2015. okt. 19. 13:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Egy műszakban. Igazából rugalmas a munkaidő, a napi 8 órának kell meglennie. Mivel korán kelő vagyok, 6-ra járok, és 14-kor már mehetek is haza. Szombat, vasárnap szabad.

Dolgoztam régebben úgy, hogy tizenkét órában kellett dolgoznom, 9-től 22-ig, heti három vagy négy napot, pénteken-szombaton mindig. Utáltam.

2015. okt. 19. 14:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs ilyen, hogy fix műszak. Összevissza járunk be, attól addig, ahogy épp beosztanak. A beosztást 1 hétre előre lehet tudni elméletileg, gyakorlatilag viszont bármikor változhat. Van, hogy csak napi 4 óra, van, hogy 16, van, hogy valahol a kettő között. Van, hogy hajnal 3-ig bent maradok, másnap meg reggel 6-kor kezdek, ilyenkor haza se tudok menni. Heti egy szabadnap van, sosem hétvége, mert olyankor a legtöbb a vendég (hotel étterem/bár). Szabadságot egyhuzamban max. 4 napra adnak ki, hétfőtől csütörtökig, hétvégére nincs, tehát ilyen, hogy pl. 1 hetes nyaralás, családtagok meglátogatása stb. nem létezik. Magánélet nulla, nem tudok semmit megtervezni előre. Nagy hajtás van mindennap, mert sok a vendég és kevés a személyzet, és sokszor jön váratlanul olyan, hogy valaki felmond, úgyhogy a szabadnapon is behívhatnak. Ébredtem már arra szabadnapon, hogy csörög a telefon, a főnök az, hogy nem tudnék-e kezdeni most 2 óra múlva, mert nincs elég ember. Persze ha nemet mondok, többet be se kell mennem.

Hogy melyik műszak a legjobb, nos, igazából nem maguk a műszakok gázak, hanem ahogy egymás után jönnek. Pl. egyik nap déltől hajnapi 3-ig, következőn reggel 6-tól du. 3-ig, majd reggel 6-tól este 8-ig... És amikor kapok egy szabadnapot hétfőre, majd utána folyamatos ilyen beosztás mellett a következő szabadnap az azutáni hét csütörtökén van... Nem is igazán szokott érdekelni, épp milyen műszakban vagyok, annyira zombivá tesz az egész. Szóval bármelyik műszak "jó". Kivéve az osztott műszakot, ezt gyűlölöm, mert 2-3 óra szünet szokott lenni a két fele között, ami pont nem elég semmire, hazamenni sincs időm. Legrosszabb, amikor ilyen este 10-12 körülre esik ez a 2-3 óra. Napközben még elvagyok, boltokat járom stb, de éjjel nagyon gáz, mivel munkaidőn kívül nem tartózkodhatok az épületben, haza nincs időm menni, a városban mászkálni meg rohadt veszélyes sötétedés után. Ja, és osztott műszak+zárás+következő reggel nyitás, na, az együtt sz@r. Volt, hogy szó szerint 2 egész napig nem mentem haza és nem aludtam, mert folyamatosan dolgoztattak. És nálunk nem olyan az éjszakázás, hogy alszunk, ha épp nincs ott senki, hanem tele van vendéggel a bár, záráskor úgy kell kirugdosni őket a biztonságiaknak.

2015. nov. 25. 12:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Délelőtt (6-14), esti (14-22) hétfőtől szerdáig, hétvégén délelőtt, este vagy köztesben (10-28).

Az esti műszakot szeretem legjobban, mert nem kell korán kelni, van időm a saját dolgaimra mégsem vagyok fáradt.

2015. nov. 25. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!