A munkahelyi szerelmek meddig maradhatnak titokban?
Egy perctől akár az örökkévalóságig. Akár a suliban vagy az élet más területein.
Mellesleg csak a buta adja tovább a sztorit,az okos felhasználja az infót és később kér egy szívességet,amivel jobban jár! :)
Mi is hónapokig titkoltuk.
Elöször elmondtam a közvetlen kolléganömnek aki legjobb barátnöm is lett. Ö abszolut egy csendes ember, senkinek nem mondana el semmit sem.
Aztán ment hónapokon keresztül, és az egyik jó kolléganöm, akit szerettem, de elég nagyszáju, megemlítette, hogy az új fönöknek tuti nagyon bejössz mert mindig nagyon furán néz téged, és még biztatott is, hogy nincsen jeggyürüje... Ìgy úgy gondoltuk, hogy elmondjuk a csajnak, hogy ne kürtölje tele a céget, így a nagyon közvetlen baráti kollégáknak elmondtuk, és hogy azért ne rohanjanak vele ki. De így szépen lassan ment körbe a cégbe. Akkor 600 ember dolgozott ott, és mivel én oktattam is a párom meg vezetö beosztásban volt, így mindeketten elég központi figurák voltunk, ezért is akartunk várni, míg biztos lesz.
Nálunk a főnök szűrte össze a levet az egyik kolláganőnkkel. Mindkettő házas, gyerekkel. Persze az egész kitudódott,a végén az egész cég erről beszélt, még másik városban is. A főnököt kirúgták.
Mennyi idő volt...? Hááát kb 2-3 hét, míg megtudta mindenki.
Hiába mondod el csak annak, akiben megbízol, akkor is valaki továbbadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!