Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felvesznek dolgozni normális...

Felvesznek dolgozni normális munkahelyre egy olyan pályakezdő lányt, akinek a Facebook profiljáról lerí, hogy igencsak r*b*ncos?

Figyelt kérdés

Bocsánat a kifejezésért...

Pózoló gépek, nyálaskodás, nagy életbölcsességek, bikinis félmesztelen csücsörítős,bulizós képek... tudjátok, azok az igazi egyéniségek.. :)

Én nem tudom elképzelni, hogyha az önéletrajz/interjú alapján megnézik az adatlapját, ez kizáró ok lenne... Főleg hogyha mondjuk nincs kiemelkedő, nagy tudása...

Érdekelne a véleményetek

2015. aug. 25. 21:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a szakmai választ :)
2015. aug. 26. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

Nem nézik meg. Mondjuk Kiss Katalinnak hívják ,beírják a keresőbe ,kiad 600db ilyen nevűt egyiknek kiskutya a profilképe ,másiknak cica a fűben harmadiknak halál kaszával ,lemenő nap stb. Büdös életben nem fognak ennyit átnézni és elemezni,mert megtalálni is nagyon necces és hosszadalmas ha kicsit is gyakoribb a neve. és ez csak 1 ember a 100 jelentkezőből.

De ha parázol akkor priváttá teszed vagy álnéven ,becenéven futsz és probléma megoldva, Hr-es hiába keres..

2015. aug. 27. 19:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem parázok semmitől még mindig!!! :D Rohadtul nincs a Facebookomon semmi. Csak kíváncsi vagyok, hogy ilyen embereket most tényleg szelektálnak, vagy pont ez kell a főnökség szemének...?!?!?
2015. aug. 28. 21:15
 14/17 anonim válasza:

én is úgy tudom, hogy a legtöbb munkahelyen (ami híres, sok pénzt hoz, ráadásul vezető beosztásba keresnek embert), rákersnek a jelöltre,,, gyakran facebookon is

de ezt csak hallottam néhány embertől.... nem tudom, hogy igaz-e

2015. szept. 7. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom a 12 es választ miért pontoztak le ,és próbált e valaki a facebook ócska keresőjével megtalálni egy aránylag gyakori nevű embert ami kb esélytelen ha nincs valami közös ismerős bejelölve. A ritka nevűek meg rejtsék el a profilt akár csak a munkakeresés idejére.
2015. szept. 8. 10:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Bizony van amikor megnézik a facebook profilt, de ez csak kirívó esetekben lehet kizáró ok. Attól mert valakinek van fél tucat, fürdőben pózolós képe, szerintem semmi baja nem lesz belőle.

Meg mondjuk az sem mindegy, milyen munkáról beszélünk. Egy gyári szalagmunkásnak a kutya sem fogja megnézni a facebookját, egy komolyabb állásnál viszont valószínűleg (ha megtalálják) megnézik.

2015. okt. 17. 10:32
 17/17 anonim ***** válasza:
van ahol ez alapkövetelmény 😉
2019. aug. 28. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!