Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mire számítsak?

Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Egy olyan munkahelyen ahol rengeteg nő is van.

Az eddigi munkahelyen nem voltak.Ezért ezidáig nem kellett nőkel dolgoznom.

Én egy zárkózott, szűkszavú ember vagyok.A régi állásnál ez nem volt gond.Műszak elején kiadták a munkát és azt általában egyedül kellett elvégeznem.Meg amúgy is zúgtak a gépek,hangzavar volt.Így nem is lehetett egész nap szövegelni.De ahol nők is vannak ott gondolom megy a csacsogás,pletykálkodás.Azt meg nem szeretem,ha kibeszélnek...Érdemes egyáltalán ilyen helyre mennem vagy hagyjam a francba és keressek mást?

2015. aug. 23. 04:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbát megér, sőt. :)
2015. aug. 23. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha szent elhatározásod, hogy sohasem akarsz magad mellé egy nőt, akkor természetesen ne menj ilyen helyre. Ha azonban csak a félelmeid tartanak kétségben, akkor ne hátrálj meg! Hátha lesz ott valaki, aki elkapja a töködet végre. (Ezt nem pejoratív felhanggal mondtam.)
2015. aug. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!