Diákmunka?
Én azt mondom hogy ne nézegess honlapokat meg telefonálgass. Egyszer bementem egy szövetkezetbe kb egy éve akkor a csaj nagyban lehordott hogy úgy jövök be hogy azt se tudom mit akarok, nézzek a neten náluk melót, adjam le a jelentkezést és utána jöjjek be. Azóta vagy fél évig rengeteg helyre írtam, telefonáltam és még egy szövetkezetnél voltam ahol szintén nem volt komoly dolog. Mikor harmadjára mentem a csaj be is kapcsolta a számitógépet és kiküldött egy interjúra ahol a munkáltató közölte hogy ő sajnálja hogy így rabolták az időmet, de ő többször kijelentette a diákszövetkezetnek hogy csak 18 felettieket vesz fel.
Bementem egy másik szövetkezetbe, és ott rögtön mondtak három lehetőséget, kitöltöttem a papírokat, elküldtek két orvoshoz és két hét múlva már melóztam. Ez az I Love Diákmunka volt a széll kálmán téren. Azt ajánlom hogy ott próbálkozz. Viszont a nyárra már tuti nem lesz melód mert csak az ügyintézés több idő :/
A lényeg hogy személyesen menj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!