2/9 anonim válasza:
Jómultkorában volt egy dokufilm talán a diszkoverin. A Bentley gyártása volt a téma.
Kapaszkodj meg. Egy öreg nyugdíj előtt álló pasi és egy 30-40 közti nő varrja a bőrkormányt.
És nem is akárhogy!!
3/9 anonim válasza:
Gondolom kis könnyű alkatrészeket építenek be,meg előkészítenek,szalagon kis kütyük,kárpittal,ülésekkel kapcsolatos dolgok,ilyesmi,bár a motorösszerakó és beemelő robot gombját se nehéz megnyomni nekik.
4/9 anonim válasza:
WC-s néni, takarito nén, konyhás néni, adminisztrátor néni, szerelö néni, tervezö néni, ilyen-olyan szervezö/vezetö nni, igazgato néni, stb néni. ( Azért irtam mindenhova a nénit, mert kérdésed alapján ugy vélem még nem tötötted be a 10. életévedet.)
5/9 anonim válasza:
A nehezebb fizikai munkát leszámítva mindent. Még targoncás nőket is láttam az Audiban, amikor ott dolgoztam.
6/9 anonim válasza:
Akár a CNC mellett is állhatnak nők. Anyag berak, zöld gomb, sorjázás, tisztítás. És ezt egész nap.
7/9 anonim válasza:
Hát bármilyen gyárban szalag melletti álldogálós, alkatrész nézegetős, válogatós, összepakolós, mittomén mi munkát tudnak nők is végezni, ilyet én is csináltam nem egy helyen. Meg persze nem csak a szalag mellett álló emberek vannak ott, hanem vannak egyéb osztályok, pl. pénzügyi osztályon könyvelő, vagy a főnök mellé beosztott tiktárnő, de ha mázlija van, akkor ő maga a főnök, stb. Azért egy autógyár nem arról szól, hogy ott egy ember maga rak össze egy autót apró kicsi csavarokból egyedül.... XD Kismillió féle feladat lehet, amit bármelyik nem el tud végezni.
8/9 anonim válasza:
Amit mindenki más. A biorobot munkát a nők is meg tudjak csinálni. Az hogy feltesznek egy két alkatrészt oszt a robot beszereli, ehhez különösebb szakképzettség vagy fizikum nem kell.
9/9 anonim válasza:
Merci gyárban ismerősöm pl ragasztót kapar alkatrészekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!