Melyikünket rúgnák ki, ha egy vita hevében a vitát
kiprovokáló kolléganőm kezet emel rám, és tanúk is
vannak?
Először talán próbáljátok meg lekommunikálni a dolgot. Egyébként ha van esze biztosan nem üt meg. De ha megüt, és van szemtanú, akkor egyértelmű a helyzet.
Én is utálom, mikor leugatnak, de őszintén szólva, már jobban kedvelem a nyíltan leugatós kollégáimat, mint a szembe smúzoló, de alattomosan hátam mögött nyifogó sunyi kollégákat. Az előbbieknél legalább tudod, mikor vannak Rád kiakadva. Most már csak azt kell megtudnod, hogy min akadt ki, és hogy jogos-e.
2015. júl. 29. 19:39
ha megüt azonnal vágd gyomorszájon, utána rugdosd kicsit a földön miközbe üvöltesz hogy mocskos tetves ri...c, kicsinállak meg a csaladodat is.
2015. júl. 29. 19:47
Le lehet pontozni, de én munkaadóként mindkettőtöket rögtön kirúgnálak. Égne a pofám, ha olyan alkalmazottjaim lennének, akik képtelenek csapatban együtt dolgozni, és egymás között kulturált módon megbeszélni a problémáikat.
2015. júl. 29. 19:52
#3 Nyilván valami kis családias hangulatú legfeljebb 8 főt foglalkoztató vállalkozásod lehet...
2015. júl. 29. 20:51
Nincs vállalkozásom, de ezt tenném, ha lenne. Felnőtt emberekről beszélünk, nem óvodásokról, akik egymásnak esnek a csoportszobában, ha összevesznek a legón...
2015. júl. 29. 20:54
A kérdésedből úgy jön le, mintha eleve szeretnéd, hogy megüssön, hogy legyen indok a kirúgására, nemde? Akkor te sem vagy különb. Mindenesetre ismernünk kellene a másik oldalt is, mert valószínű oka van a "leugatásnak". Magamtól én spec nem teszem, csak ha, rájövök mekkora fúrótoronnyal ülök szemben. És ez valóban rosszabb, az alattomos, sunyi, vádaskodó, rosszindulatú, áskálódó csúszómászó....
2015. júl. 30. 00:03
Ha a másik fél hosszú nyelvű a főnöknél ,akkor is téged fognak kirúgni ha ő ver meg.Ezért kell ezt munkahelyen kívül lerendezni. Megvárod az utcán tanuk nélkül aztán jól megpofozod. Utána biztosítod róla hogy ha mégegyszer beszól kaphat még naponta ilyet.
2015. júl. 30. 01:15
8/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam már megtárgyalni vele a problémát, de végig se hagyta mondani, elkezdett olyan stílusban ordítozni velem, hogy ahhoz képest a legalja roma virágnyelven társalog a putriban.Kár, hogy nem hallotta senki, mert kiakadt volna rajta.
Sajnos magyarországon ilyenkor azt rúgják ki, aki a főnöknek kevésbé szimpatikus.
Normális helyeken ezért a kolléganőd már repülne, hiszen a verbális abúzus nem használ sem a munkamorálnak, sem a hely szellemiségének.
Ha viszont a negatív hozzáállás kölcsönös, akkor azért te se vagy szent ebben a dologban. Valszeg ha a kolegina írta volna a kérdést, akkor te lennél az aki mittudomén, lusta, teszetosza, és hátráltatja őt a melóban.
2015. júl. 31. 09:01
És ha ordítozik veled a munkahelyen ,miért nem mész a főnökhöz elmondani? Ha meg nem a munkahelyen csinálta, akkor miért nem vertél le neki egyet , a második mondatnál?
2015. aug. 1. 19:02
Kapcsolódó kérdések: