Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bejátsszam ezt utolsó napon?...

Bejátsszam ezt utolsó napon? Olyan jól esne.

Figyelt kérdés

Két éve dolgozok egy cégnél, de most végre találtam egy sokkal jobb helyet, jobb fizetéssel, szóval váltok. A helyzet az, hogy a legtöbb munkatársam iszonyatosan homofób, szóval minden alkalmat megragadtak egy jó kis b_zizásra. Nyilván nem napi szinten volt ez téma, de ha előjött, akkor nagyon bele tudták élni magukat. Eleinte eléggé zavart (én meleg vagyok), de aztán elkezdtem én is beszállni (már csak a "jobb a békesség" elv miatt is). A végére már baromira élveztem, mikor együtt szidtuk a "b_zikat" (vagy aki éppen terítéken volt). Tudom, rossz ember vagyok, de olyan elégedettséggel töltött el a tudat, hogy hogy keblükre öleltek engem, egy "mocskos b_zit", a nagy homofóbok.

Szóval arra gondoltam, hogy utolsó nap megkérem a párom, hogy jöjjön el értem, csak hogy végre rendesen bemutatkozzam a "kedves" kollégáknak. Majd megöl a kíváncsiság, hogy milyen fejet vágnának.

2015. júl. 24. 16:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem lesz belőle semmi... Párom elküldött a francba, hogy gyerekes vagyok meg hülye. :/
2015. júl. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!