Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen az önkéntes munka (én...

Milyen az önkéntes munka (én holnap kezdek, várom már, de félek is picit)?

Figyelt kérdés
Ha bemegyek, miről fogunk majd beszélgetni? Utána pedig már rögtön dolgozhatok is, vagy hogy zajlik mindez? Sosem dolgoztam még, így nagyon nem tudom, mit kellene csinálnom és mondanom. Egyébként könyvtárban fogok segíteni a leltárnál.
2015. júl. 19. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
De aranyos vagy ingyen, bérmentve? :D Te kis jólelkű. :D
2015. júl. 19. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, semmi komoly. Csak bemész, köszönsz és megmondod, hogy jöttél önkénteskedni. Ők megmondják, hogy mit csinálj és te megcsinálod, ők megköszönik és a nap végén elköszönsz.
2015. júl. 19. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Első: nem hiszem, hogy tudod az előzményeket, honnan veszed, hogy nem az érettségi feltételeként kötelező önkéntes munkát szeretné a kérdező teljesíteni?

Pontosan úgy van, ahogy az első írta. Bemész, elmondod miért jöttél, ott megmondják mit csinálj, majd nap végén elköszönsz.

2015. júl. 21. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
30%
Érettségi feltételeként? :D Ne viccelj már, ilyen létezik? :D Szerintem csupán csak jólelkű, nem kell mindenkiről rosszat feltételezni. :D
2015. júl. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!