Külföldön hogyan tölthetek be vagyonőri munkakört?
Figyelt kérdés
Megvan a személy- és vagyonőr végzettségem, azzal tudok külföldön munkát vállalni?2015. júl. 3. 21:35
1/3 anonim válasza:
Nem tudol, mert nincs rutinod ès nem beszèlsz folyèkonyan angolul.
Felejtsd el, keress itthon munkát!
2/3 anonim válasza:
Attól függ hol. Van ahol nem fogadják el a magyar papírt (ha jól tudom ilyen pl. Anglia) illetve van ahol nem kell hozzá igazából semmiféle végzettség,ugyanúgy bárki csinálhatja mint egy árufeltöltői vagy takarítói munkát. Ez van pl Németországban. Legalábbis nekem ezt mondták amikor kint éltem és felmerült,hogy a szakmában helyezkedjek el.
3/3 anonim válasza:
Van olyan ország ahol állampolgárnak kell lenni ahhoz. Gondolom az EU-ban nem, mert szabad munkavállalás van. Bár ez sem biztos.
Van olyan is ahol csak jól kell tudni a nyelvet.
Van ahol Magyar papirokkal nem menni semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!