Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Grumpy cat (Morci cica)...

Grumpy cat (Morci cica) beszólásokra lenne szükségem. Ötletek?

Figyelt kérdés

Kifogtam két olyan gyökér kollégát, hogy párjukat ritkítják. Ez még önmagában nem lenne baj, de ki nem állhatnak és ott kötnek belém, ahol tudnak.

Én egy csendes, szelíd jellem vagyok, valószínűleg ezért péciztek ki, egyelőre csak akkor szemétkednek velem, ha nincs más a közelben, ekkor otthagyom őket, mint egy darab szart, mint amik, de biztosra veszem, hogy el fog odáig fajulni a dolog, hogy a többi kolléga és mások előtt is megpróbálnak majd megalázni.

Olvastam pár Grumpy cat beszólást és nagyon tetszik ez a stílus, úgy érzem, tökéletes lenne ellenük, nem tudnának vele mit kezdeni, ha mások előtt ezzel vágnék vissza nekik.

Így szeretném levakarni őket magamról, stílusosan, miközben másokat megnevettetek és nem kell felemelnem a hangomat, vagy más durva eszközhöz folyamodnom.

Szóval szükségem lenne pár Morci cica beszólásra, vagy linkekre, amikről ezeket összegyűjthetem egy szellemes szópárbajhoz. Ilyenekre gondolok, mint: "Téged elnézve már értem, miért gyártanak óvszert",stb.

2015. jún. 30. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem ezzel a baj, ha te nem vagy beszólogatós típus, akkor nem lesz hiteles. De hát valahol el kell kezdeni. Bár inkább rögtönözz.
2015. jún. 30. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beszólogatós, nem értek hozzá, ezért kell segítség. Ezért írtam ki a kérdést.
2015. jún. 30. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kötözködnek veled mások előtt, csak legyints feléjük,fordulj a többiek felé, és mondd: "2 jó érv az abortusz mellet".
2015. júl. 1. 12:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, ilyenekre gondolok. Gyűjtöttem már egy párat, csak egy kicsit bőviteni szeretném a tárat, hogy változatos legyek, ne mindig ugyanazt mondjam, mint ők.
2015. júl. 1. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Végül nem volt szükség a beszólásokra, mert az egyik szemétláda elérte, hogy a munkatársaim ellenem forduljanak és így már a szópárbajoknak sincs értelme.

Nyilván sejtették, hogy erre készülök és elérték, hogy esélyem se legyen bevetni. Most görcsölhetek azon, hogy ne tudjanak kirúgatni.

De azért köszi a 2-es választ, legalább megpróbáltuk.

2015. júl. 2. 13:24
 6/6 anonim válasza:
A google-ban rengeteget lehet találni.
2016. jan. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!