Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munka való annak aki...

Milyen munka való annak aki csendes, félénk?

Figyelt kérdés

Mindig is csendes, félénk lány voltam és most, hogy munkát keresek még rosszabb.

Nem tudom majd hogyan fogok beilleszkedni a munkahelyre ha felvesznek egyáltalán?

Halkan beszélek és néha nem érteni mit mondok.

Lehet nekem csak a gyári meló való de azt nem biztos, hogy bírnám. (8-12 órát állni)

Lehet vicces de még ahhoz sincs mindig merszem, hogy elmenjek személyesen beadni az önéletrajzomat különböző helyekre.

Magamban többször el szoktam mondani amit mondani fogok (pl akkor ha jegyet kell kérni a buszon vagy kérek egy kg húst stb)

23/L

2015. jún. 1. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmosolyogtam egy kicsit a kérdésed, mert én is hasonló vagyok, most keresek majd munkát és pont ezen gondolkodtam, hogy mivel nem vagyok az a nagy dumagép milyen munka lehetne nekem megfelelő?! Háát, sajnos még nem jöttem rá, ezért Neked sem tudok segíteni! :) 22/F
2015. jún. 1. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügy, könyvelés, adminisztráció,munkaügy
2015. jún. 1. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább valami otthoni, számítógépes és hasonló munka. Adatfeldolgozás, vagy internetes kereskedelem = csomagküldő, stb. stb.
2015. jún. 1. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen munka, ahol nem ügyfelekkel kell feltétlenül ügyfelekkel kommunikálni.

Gyári munka, kőműves, könyvelő, programozó, biológus, fizikus, kutató stb. Sőt még akár könyvtáros is.

HR-es, telemarketinges és kommunikációs szakember ne akarj lenni, de nagyon sok mindent nem kell kizárnod.

2015. jún. 1. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát tuti nem a vendéglátásban.... talán valami egyszemélyes vállalkozás,stb.nem tudom,mi a végzettséged először is??
2015. jún. 1. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Hát neked elsősorban valami segítség kellene, hogy megváltozz, mert ez nem normális már. Van persze normális mértékű visszahúzódottság, de ez már azon messze túlmegy.
2015. jún. 1. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Sírásó,hullaöltöztető vagy egyéb ahol nem kell kommunikálni
2015. jún. 1. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló vagyok és 23 éves lány:D

Én dolgoztam gyárban,kemény volt a szalag mellett állni 12 órát,de havonta 1x 4-5 nap volt. A többi nap jó részt 8.Igazából ott nagyon jó volt a társaság én csak miattuk szerettem járni dolgozni.Mindenki tök kedves,közvetlen volt.Kérdezgettek stb :) könnyen ment a beilleszkedés. Utána már jobbnak éreztem magam az ismerkedésben.

Véndéglátós meg ahol beszélni kell oda nem menj,ilyenekre én se jelentkeztem soha. Most is melót keresek,pont 5 percre van egy fagyizó ahová keresnek lányt,de nem merek menni sajna.

Elvégeztem a kutyakozmetikai tanfolyamot,ott a vendégek nem beszélnek max harapnak :D

Bár dolgozni nem dolgozok a szakmában.

2015. jún. 1. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok először, de idővel ez elmúlik nálam. Igaz, hogy sok idő. :) Az eleje nehéz, de utána ha belerázódsz a munkába és megszokod, akkor nem lesz baj.
2015. júl. 18. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azóta javult a helyzet? :) Mit csinálsz?
2016. júl. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!