Milyen költségre számíthatok munkaügyi per esetén?
Figyelt kérdés
Be fogom perelni a munkáltatómat, mert nem fizette ki a túlórát, ami le lett papírozva. Volt valaki hasonló helyzetben? Milyen költségre kell nekem készülnöm ezzel kapcsolatban?
Tapasztalatok érdekelnének.
2015. máj. 29. 17:46
1/6 anonim válasza:
egy kicsit nagyobb költségre, mint a túlórapótlékod :D
2/6 A kérdező kommentje:
Az nem érdekel, hogy bukok-e rajta, neki gázosabb lesz tisztára mosni magát. Engem az érdekel, hogy körülbelül mennyi az a pénz, ami ennek az egésznek az elindításához kell majd.
2015. máj. 29. 18:05
3/6 anonim válasza:
Elindítani semmi. Ha nyersz semmi. Ha bukod akkor pedig minden, ami kitudja meddig húzódó per esetén nagyon sok is lehet. Am persze ha kell melléd ügyvéd az is lehet ingyenes...
4/6 anonim válasza:
majd azt mondja le lehet csúsztatni..és ezzel ki van fizetve
5/6 A kérdező kommentje:
Ügyvédet van lehetőségem "ingyen fogadni" vagy ezt hogy érted?
Hát itt a csúsztatás nem játszik, ez már le lett papírozva feketén-fehéren.
2015. máj. 29. 18:19
6/6 anonim válasza:
Ha a helyzeted olyan (anyagilag) akkor vannak segítő ügyvédek. A kormányhivatalnál segítenek majd. Az elmegy tárgyalni stb... Nem neked kell kifizetned. De hogy munkaügyi perhez is van e ilyen az passz. Gyerekelhelyezésnél tudom h van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!