Nyári diákmunka középiskolás diák számára (11. osztály) Budapesten?
Figyelt kérdés
Leginkább irodai/adminisztratív munka érdekelne. Kérdésemet azért teszem fel itt, mert legtöbb helyen egyetemistákat/szakmai tapasztalattal rendelkező diákokat keresnek, akár hosszabb távon is, de én csak 2 hónapot tudnék vállalni .. ECDL diplomám van.2015. máj. 13. 22:39
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, bizonyítvány, de a suliban "diplomaként" emlegetik legtöbbször /hibásan/, ezért írtam így, ösztönösen.
2015. máj. 13. 23:00
3/4 anonim válasza:
Ne nevezd így, mert körberöhögnek, az a papír egy nagy 0-t ér kb. Máskülönben meg kérdezz körbe ismerősöknél, apróhirdetétses oldalakat nézz meg meg diákmelós oldalakat.
Úgy nem mellesleg ezt naponta valaki megkérdezni, ha ebben ennyire önálló vagy, az munkában gáz lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
1. Attól mert itt is megkérdem, az nem jelenti azt, hogy nem érdeklődtem ismerőseimnél vagy más oldalakon.
2. Ezzel a flegma stílusoddal mért is vagy egyáltalán ide bejelentkezve, vagy ha már be vagy, akkor miért írsz egyáltalán választ? Szerintem ez is "gáz".
2015. máj. 15. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!