Napiallas.hu-ról vélemények?
ez elég béna oldalnak tűnik...
Miert nem Profession oldalán keresel?
keresek én mindenhol már: profession, workania, workline, jobline, vmp.munka.hu stb még olx-en is
Profession nem szeretem, úgy ok hogy beírom a várost kidob mindent és végigbögyölöm, de nagy hibája, hogy az ember feltölti az adatait és az előző tapasztalatait és hiába nem olyat keres amit eddig csinált olyan állásokat ajánlgat. Nem a diplomámhoz kapcsolódót, hanem a régi diákmunkámhoz hasonlóakat.
A napiálláson rengeteg a hirdetés ezért is tűnt "jónak", csak sztem onnan senki nem keresett még meg.
Nemrég egy idősebb ismerős azt mondta miért nem személyesen keresek, de nem igazán tudom hogy lehetne, nyilván ahova hívnak interjúra oda megyek, de az hogy fogom az önéletrajzom és bebattyogok vele ide oda... Nem hiszem hogy mennék valamire vele. Gyakorlati helyet így szereztem, de az más az csak 4 hét és nem fizetnek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!