Hol dolgozhat egy ronda ember?
" irodaba valoban csinosakat keresnek."
:D Akkor én vagyok az ellenpélda. Én olyan csúnya vagyok, hogy még a csúnya emberek is átmennek az út másik oldalára, ha látják, hogy én jövök szembe.
Persze szokták mondani, hogy nem baj, ha csúnya az ember mert nagy valószínűséggel "belül szép" tehát jó személyiséggel bír, ami egy irodai munkában előnyös lehet....de nem az én esetemben. Szegény munkatársaim, főnökeim csak fogják a fejüket amiért akkora bunkó vagyok, amekkora :D
Hát, én kimondottan szeretem a ronda embereket, mert amikor kiderül, hogy felveszem őket, mert frankón értenek az ügyiratkezeléshez, akkor még a ronda emberek is szépen tudnak mosolyogni. És kiváló munkaerők.
Van egy teljesen süket munkavállalóm is, ő is szuper. Néha kicsit macerás mindent írásban kérni tőle, de megéri. A leglojálisabb munkavállalóm! (Szegény felnőtt korában siketült meg a egy influenza szövődményeként...)
Hát ezt nem tudom, illetve nem az én tisztem megítélni.
De úgy gondolom, hogy egy vállalkozásnál az a normális, ha a munkatársakat a munkájuk alapján ítéljük meg, függetlenül attól, hogy szépek-e, vagy van-e tetkójuk, vagy valami más flúgjuk. Én sem vagyok teljesen normális, hogy a mai magyar valóságban vállalkozok. Másnak is lehetnek hiányosságai, de ha az nem megy a munka (és a másik lelkivilágának) a rovására, mindenkinek mindent elnézek. De a csapat legyen szolidáris egymással, mindenki tisztelje a másikat és a másik munkáját, és az előrejutásunk legyen munkaidőben az, amire koncentrálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!