Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ronda lánynak van esélye...

Ronda lánynak van esélye hajós munkára?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elvégezék egy hajós iskolában valami tanfolyamot pl barista. Csak az a helyzet, hogy ronda vagyok. Szerintetek felvennének vele hajóra?

2015. máj. 5. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Te úgy látszik nem csak ronda vagy, hanem hülye is már, elnézést. Ha már egyszer tudod magadról, hogy ronda vagy, miért ilyen reprezentatív munkára akarsz jelentkezni? Hostess nem akarsz lenni véletlenül? Vagy topmodell? Tévés műsorvezető?

Keress valami intellektuálisabb munkát, ott a tudás számít, nem a kinézet.

2015. máj. 6. 05:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért hajón csak szép emberek vannak? Na ne mondjátok már.
2015. máj. 6. 20:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Okos meg nem !ettem sajnálom.
2015. máj. 6. 20:33
 14/16 A kérdező kommentje:
*lettem
2015. máj. 6. 20:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Pl egy mosogatónak vagy egy takarítónak miért kell jól kinéznie?
2015. máj. 6. 23:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért szerinted ha egy jól fizető hajós mosogató állásra jelentkezik 100 ember akkor mégis mi alapján választanak?

Mosogatóversenyt rendeznek, hogy ki mosogat a legszebben? Vagy megnézik kinek van több év mosogatási tapasztalata?

Kétlem.

Elsősorban a protekció számít, másodsorban a kinézet.

Nem baj ha nem vagy okos, szorgalmas még lehetsz, azzal sok mindent tudsz kompenzálni.

2015. máj. 7. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!