Munkahelyi búcsúajándék ötletek? Én vagyok az elköszönő.
Külföldre költözöm, ezért megyek el. Szeretnék valami búcsúajándékkal kedveskedni, de nincs sok ötletem, nem vagyok valami jó az ilyesmiben :(
Kb 10-en vagyunk csak, legtöbbjük nő.
Rólam annyit, hogy a 20-as éveimben járok, és mindig én dobom fel a hangulatot..:) Szóval valami vicces dolog jó lenne.
Az ajándékot az szokta kapni, aki elmegy!
És annak az értéke erősen függ attól, hogy előtte hány éven keresztül dolgoztak együtt.
Aki elmegy, az szokta a búcsúztatásra a sütit-kávét-egyéb italt vagyis a vendéglátás költségeit állni és persze beszerezni, odavinni, megterít, stb. stb.
Ha egyáltalán lesz búcsúztató. Ha csak pár hónapja dolgoztatok együtt, meglehet, hogy elegendő csak annak az 1-2 személynek venned valamit, akivel személyes jó barátságba kerültél, és akkor nem kell mind a 10 főt vendégül látnod.
Valahogy ki kell előre kutatnod, hogy ők szerveznek-e részedre búcsúztatót, nehogy valami félre-értésből eredően rossz szájízzel gondolj vissza az itt eltöltött időre.
Nőknek vegyél 1-1 szál virágot! Szerintem több u.n. személyre szóló ajándék nem kell. Ott lesz (ha úgy döntöl) a süti-kávé-egyéb vendéglátás a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!