Orvosok, fogorvosok, fodrászok stb.! Ti tesztek különbséget cigány és nem cigány páciensek között?
"5-ös! Hülyeségeket beszélsz!"
Öngól!
"már ha komolyan gondoltad a kérdést"
Látom, ezen a ponton sikerült átugranod.
A "kell foglalkozni"-t nem a kérdésedre értettem, hanem arra, hogyha olyan ember jön be, amilyenre lehet következtetni a kérdésed stílusából, és hogy őt el kell látni. Feltehetted volna részletezve is a kérdést, de amikor már kérdés szintjén ilyeneket feltételezel, hogy rosszul látják el a betegeket, különbséget tesznek, az igenis támadó hangvétel. Meg lehetett volna ezt normálisan is fogalmazod, de talán szándékosan provokatívan írtad. Ne lepődj meg akkor a reakción.
4-es: Nem kérdés, én is jobban szeretek magánrendelésben dolgozni. De nem a pénz miatt, egyszerűen csak több idő, lehetőség, eszköz van foglalkozni nem a csak betegséggel, hanem magával a beteggel is. És ez az, ami inkább nyomot hagy, azt pedig ne gondold, hogy ha adsz egy borítékot, akkor hirtelen tehetségesebb lesz az orvosod, csak kapsz mellé egy kis plusz mosolygást.
A családban van fodrász. A koszos, büdös, igénytelen embert nem szokta elvállalni. Ha mégis, akkor meg a rendes vendégek vadulnak el.
Orvosnál is jártam már úgy, hogy ki kellett szellőztetni valaki után. Pont én voltam bent, mikor beszélték hogy remélik nem jön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!