Így elmennétek vacsorázni a kollégáitokkal?
Búcsúztatója lesz egy kollégámnak, aki egyébként elég undok és beképzelt, de azért szervez magának egy búcsúztatót és elhívott pár közelebbi kollégát. Egy társaságban voltunk éppen és nekem éppen háttal állt, úgy hívta el a többit (elég rosszul esett, de aztán beletörődtem) és később is hajtogatta a többieknek hogy mennyire várja őket, mert hogy hová mennek. Mivel rajtam keresztülnézett ezeken a beszélgetéseken, meg címet se kaptam úgy voltam vele hogy akkor nem vagyok hivatalos.
De ma megkérdezte az egyik kollégám hogy akkor ugye megyek én is? De erre most mit kéne lépnem? A többi kollégám elég jó fej, de nem tudom hogy el kellene mennem... Nem úgy vettem le a búcsúzós kollégám viselkedéséből hogy oda vár...
Mit csináljak most? Még sosem voltam ilyen helyzetben.
Nem, minek menjél?
1) el se hívott
2) nem is kedveled
3) ő se téged
4) úgyis elmegy
És mit mondjak azoknak a kollégáimnak akik kedvesen megkérdezték hogy megyek-e? Van erre jó kifogás?
Az egyik kollégám kihisztizte hogy mehessen, hát elég gáz volt, én valahol örülök is hogy nem megyek, pont amiatt hogy ilyen lenéző mindenkivel. Amiatt voltam csak szomorú hogy kihagynak valamiből, mert még nem igazán hívtak el sehova odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!