Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen helyen lenne érdemes...

Milyen helyen lenne érdemes munkát keresnem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és úgy érzem, lenne erőm és időm dolgozni. Sajnos ez az idő este vagy reggel korán lenne, mivel ilyenkor van időm (délelőtt iskola, utána általában edzésen vagyok vagy versenyre készülök), meg persze hétvégén. Milyen munkát lenne érdemes keresnem? Nem vagyok a kimondott erőgép, de nyilván szükség esetén nyilván hajlandó lennék fizikai munkát végezni. Az otthoni munkák lehet jobban megfelelnének, de ilyen téren félek, többezer nálam jobban képzett ember van. Milyen irányban lenne érdemes nézelődnöm?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 8. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Diákszövetkezet... Valószínű a szórólapozás lenne jó neked, mert az elég rugalmas. A Metropol újság osztása is korán reggel van, ilyen munkára vennének fel legnagyobb valószínűséggel ilyen beosztásban.
2015. márc. 8. 21:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Keresgélek, köszönöm a választ.
2015. márc. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!